Klaus Iohannis, mesaj de Paştele catolic pe Facebook: Să fim alături de victimele violenţei şi intoleranţei

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, pe Facebook, un mesaj pentru toţi credincioşii care sărbătoresc Paştele catolic, arătând că este potrivit să fim împreună cu toţi cei care au nevoie de solidaritatea noastră, şi să fim alături de victimele violenţei şi intoleranţei.

27 mart. 2016, 06:26
Klaus Iohannis, mesaj de Paştele catolic pe Facebook: Să fim alături de victimele violenţei şi intoleranţei

”Doresc să adresez gândurile mele cele mai calde creştinilor romano-catolici şi protestanţi care sărbătoresc astăzi Paştele. În aceste zile în care celebrăm darul luminii şi al vieţii, este potrivit să fim împreună cu toţi cei care au nevoie de solidaritatea noastră”, a scris preşedintele Klaus Iohannis pe pagina de socializare.

Şeful statului mai transmite cu ocazia Paştelui Catolic:”Să fim alături de victimele violenţei şi intoleranţei ori de cei pentru care „pâinea cea de toate zilele” este departe de a fi o metaforă. Vă doresc tuturor ca Învierea Domnului să vă găsească în pace, sănătoşi şi fericiţi, alături de familie şi cei dragi! Cristos a Înviat!”

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia acestuia, Carmen, au participat, sâmbătă seară, la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică din centrul municipiului Sibiu, familia prezidenţială întrând prin spatele bisericii pentru a evita jurnaliştii.

Klaus Iohannis şi soţia sau au fost la slujba de Înviere la la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu şi, în vreme ce preşedintele s-a mulţumit să asculte slujba, Carmen Iohannis a cântat, ca de fiecare dată, în corul bisericii.


loading...