Klaus Iohannis, mesaj din vacanţă pe Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat în vacanţă la Neptun, a transmis, marţi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pentru studenţi.

04 aug. 2015, 09:12
Klaus Iohannis, mesaj din vacanţă pe Facebook

Președintele Klaus Iohannis a ţinut să îi felicite şi pe pagina de socializare pe studenți, cu ocazia celebrării a 15 ani de existență a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și a celei de-a zecea ediții a Forumului Organizațiilor Studențești din România.

Am felicitat Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România pentru implicarea continuă pe care a avut-o în cei 15 ani de existență în reforma profundă a sistemului de învăţământ superior românesc. După revoluţia din decembrie 1989, studenţii români au contribuit activ la transformarea democratică a societăţii în care trăim. Vocea studenților români trebuie să se facă permanent auzită, iar ANOSR a demonstrat viziune şi forţă de schimbare prin colaborarea cu autorităţile publice din domeniu. Educaţia reprezintă fundaţia unei Românii puternice, iar eu voi sprijini mereu orice demers care prioritizează acest sector de o importanţă deosebită pentru viitorul naţiunii noastre”, a scris Iohannis pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI Iohannis, mesaj către studenţi: Să rămâneţi la fel de implicaţi în transformările necesare educaţiei