Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook: Ţara nu este a noastră, a elitei politice…

Klaus Iohannis s-a întâlnit, luni, cu şefii celor două Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea şi Călin Popescu Tăriceanu. Şeful statului a postat, înainte de întrevedere, un mesaj pe Facebook, în care spune că "ţara nu este a noastră, a elitei politice, și noi nu trebuie să monopolizăm instituțiile și să le folosim în interesul nostru personal".

02 feb. 2015, 08:32
Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook: Ţara nu este a noastră, a elitei politice…

„Sesiunea parlamentară care începe astăzi ne oferă o șansă de a arăta cetățenilor că am înțeles cu toții mesajul celor care au votat în noiembrie 2014. Țara nu este a noastră, a elitei politice, și noi nu trebuie să monopolizăm instituțiile și să le folosim în interesul nostru personal. Țara este a cetățenilor români și instituțiile, Președinte, Parlament sau Guvern, trebuie să lucreze pentru ei.

De aceea, azi, în prima zi a primei sesiuni parlamentare din acest an, îi primesc la Palatul Cotroceni pe președinții celor douã Camere ale Parlamentului, domnii Valeriu Zgonea și Cãlin Popescu Tãriceanu, pentru a stabili prioritãțile legislative ale urmãtoarelor sãptãmâni și luni„, scrie Klaus Iohannis, pe pagina sa Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, luni dimineaţă, la Palatul Cotroceni, cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea şi Călin Popescu Tăriceanu, pe tema priorităţilor legislative ale sesiunii parlamentare.

CITEŞTE ŞI Klaus Iohannis se întâlneşte luni cu şefii Camerelor Parlamentului