Klaus Iohannis: Nu am discutat de reîmpărţirea României cu Dragnea. Nici măcar aşa, la o ţigară

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că nu a discutat cu Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, despre 'reîmpărţirea României', transmite Agerpres.

17 oct. 2013, 12:39
Klaus Iohannis: Nu am discutat de reîmpărţirea României cu Dragnea. Nici măcar aşa, la o ţigară

‘Pur şi simplu nu am discutat de reîmpărţirea României, nici măcar aşa, la o ţigară cum se spune, la o cafea’, a spus Klaus Iohannis.

El a mai spus că, în acest moment, USL nu are un concept de regionalizare ‘cu care să vină pe piaţă’.

‘Noi acum ce discutăm, discutăm în cadrul USL-ului, după aceea discuţia va fi purtată mai departe, în Parlament probabil (…). Atâta vreme cât noi în USL nu avem un concept cu care să venim pe piaţă, ce să discutăm cu alţii? Mai întâi ne lămurim noi între noi’, a mai precizat prim-vicepreşedintele PNL, întrebat dacă USL discută cu UDMR despre regionalizare.

La începutul acestei luni, Iohannis a declarat că regionalizarea nu se va petrece nici în 2013, nici în anul următor pentru că este puţin probabil ca Legea fundamentală să fie modificată. Prim-vicepreşedintele PNL a precizat că grupul de lucru care se ocupă de regionalizare la nivelul PNL, pe care îl conduce, nu are deocamdată concluzii preliminare de comunicat, pentru că nu există un punct de vedere comun, dar şi pentru faptul că nu se află sub presiunea timpului.

 

VEZI SI:

Iohannis: Premierul Ponta a promis că va reevalua situaţia în privinţa Romgaz