Klaus Iohannis: Nu l-am întâlnit niciodată pe Marian Vanghelie

Preşedintele Klaus Iohannis a lămurit, marţi, care este relaţia sa cu primarul Sectorul 5 Marian Vanghelie, cel care s-a lăudat că poate interveni oricând la şeful statului prin intermediul realizatorului TV Rareş Bogdan.

31 mart. 2015, 16:48
Klaus Iohannis: Nu l-am întâlnit niciodată pe Marian Vanghelie

Poată că o să vă surprindă, dar nu l-am întâlnit niciodată pe primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie. Nu avem nicio cunoştinţă comună, astfel să poată ajunge la mine. Toată povestea eu am văzut-o ca pe o chestiune hilară.  Ca să vă dau un răspuns sec: „Nici vorbă!” „, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Primarul sectorului 5 Marian Vanghelie a fost interceptat de procurorii DNA în timp ce îi spunea unei persoane apropiate că poate interveni la Klaus Iohannis, prin intermediul realizatorului TV Rareş Bogdan pentru a-l ajuta cu dosarul penal, susținând că președintele are nevoie de el să facă majoritatea în Senat.

În replică, Rareş Bogdan a postat pe Facebook un mesaj în care susţine că: „Nu am niciun fel de rol in construirea de majoritati parlamentare, chiar daca mi-as dori sa cada Guvernul Ponta maine, sau in seara asta, daca s-ar putea! Nu am ascuns lucrul acesta, dar de aici pana a mi se atribui vreun rol mie, un biet jurnalist, in construirea de majoritati parlamentare si partide e mult prea mult! Oamenii imi dau roluri mai mari decat am! (…)  Este o minciuna sfruntata, extrem de usor de demontat, care incearca sa ridice miza dosarului „Vanghelie” si sa puna presiune pe magistrati prin introducerea in ecuatie a unui jurnalist pe val, cu toata modestia subsemnatul, si a unui politician pe val. O mizerie fara margini!„.

Primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie se află în arest la Poliţia Capitalei, fiind acuzat de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani.