Klaus Iohannis, operat DE URGENŢĂ la umăr la Spitalul Militar UPDATE

Publicat: Marţi, 26 Aprilie 2016 14:54 // Actualizat: Marţi, 26 Aprilie 2016 16:31 // Sursa: romaniatv.net

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost internat marți la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" și operat la nivelul umărului drept, anunţă Preşedinţia într-un comunicat de presă.

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost internat marți, 26 aprilie, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" și operat la nivelul umărului drept, anunţă Preşedinţia.

"Intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sănătate a Președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei", se precizează într-un comunicat.

Conform informaţiilor oferite de Spitalul Militar, Klaus Iohannis a fost internat şi operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, la nivelul umărului drept pentru :

  1. Impingement (conflict) subacromial drept;
  2. Bursită subacromială dreaptă;
  3. Leziune de tendon supraspinos;

Intervenţia s-a desfăşurat artroscopic, a decurs în condiţii optime iar, în prezent, starea de sănătate a preşedintelui României este foarte bună.

Iohannis le-a mulţumit medicilor pe Facebook

Şi Klaus Iohannis a postat pe Facebook informaţii despre intervenţia chirurgicală: Astăzi am fost supus unei intervenții chirurgicale la umărul drept. Operația a fost una reușită, mă simt bine și mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici și mulțumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

 
 
 
loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Klaus Iohannis Klaus Iohannis Facebook Klaus Iohannis operat Spitalul Militar
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 apr 15:20
...Conform informaţiilor oferite de Spitalul Militar și citate de ...
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H