ÎNCĂ O GAFĂ: Klaus Iohannis s-a întâlnit la Sibiu cu Elmar Brok, europarlamentarul care voia amprentarea românilor

Președintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European, Elmar Brok, a făcut o vizită-surpriză la Primăria Sibiu. Oficialul european a discutat cu primarul Klaus Iohannis despre campania electorală pentru alegerile prezidențiale, dar și despre situația geopolitică în legătură cu evoluția eveimentelor din Ucraina. Elmar Brok s-a făcut remarcat în România după ce a propus amprentarea imigranţilor din Europa de Est, la începutul acestui an.

18 oct. 2014, 17:06
ÎNCĂ O GAFĂ: Klaus Iohannis s-a întâlnit la Sibiu cu Elmar Brok, europarlamentarul care voia amprentarea românilor

Elmar Brok, președintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European, a spus despre Sbiu că este un oraș cu un primar care are competențe administrative deosebite, potrivit Sibiu 100%.

Apreciem munca sa, iar în momentul în care va fi ales preşedinte îl vom susţine şi vom avea un parteneriat în marea familie popular europeană. Asta înseamnă că va participa, de exemplu, la întâlnirile pregătitoare la care participă toţi şefii de stat şi de Guvern, un lucru foarte important. Decizia aparține în totalitate românilor„, a adăugat Brok.

Mai mult, oficialul european a declarat că primarul Klaus Iohannis are sprijinul Partidului Popular European.

Citeşte şi Ai grijă când treci pe lângă IOHANNIS că poate ai GHINION! VIDEO

 

Elmar Brock s-a întâlnit la Sibiu atât cu Klaus Iohannis, dar și cu liderii Forumului Democrat al Germanilor din România.

Eurodeputatul german Elmar Brok, din partea formaţiunii Uniunea Creştin-Democrate (CDU), a devenit cunoscut în România după ce a propus, la începutul acestui an, repatrierea imigranţilor din Europa de Est care sosesc în Germania pentru a scăpa de sărăcie şi înregistrarea amprentelor lor pentru a-i împiedica să mai revină.

„Imigranţii care vin în Germania ca să acceseze ajutoare de şomaj, ajutoare pentru familii şi securitate socială trebuie repatriaţi în ţările de origine. Şi trebuie avut în vedere crearea unui registru cu amprentele acestora, pentru a evita noi călătorii”, a spus Brok, citat de cotidianul Bild.