Klaus Iohannis şi soţia sa participă la Slujba de Înviere. Carmen Iohannis, apariţie de senzaţie la braţul preşedintelui

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa participă, sâmbătă seară, la slujba de Înviere de la biserica "Sfânta Treime" din centrul Sibiului.

03 apr. 2021, 22:49
Klaus Iohannis şi soţia sa participă la Slujba de Înviere. Carmen Iohannis, apariţie de senzaţie la braţul preşedintelui

Klaus Iohannis participă la slujba de Înviere împreună cu soţia sa Carmen Iohannis. Cei doi au ajuns la Biserica Sfânta Treime din Piaţa Mare la ora 20:45.

Klaus Iohannis, prezent la Slujba de Înviere

Citeşte şi Mesaje de Paşte 2021. Cele mai frumoase mesaje de Paşti

„Tuturor creștinilor care acum serveabă Învierea Domnului le doresc sărbători binecuvântate”, a spus președintele înainte de a intra la slujbă.

Preşedintele a transmis mesajul „Hristos a Înviat!” în limbile română, maghiară și germană.

Îmbrăcată cu un palton bleu ce îi trecea de genunchi şi cu o eşarfă roz la gât, Carmen Iohannis a strălucit la braţul preşedintelui. Cei doi au fost eleganţi ca întotdeauna şi au purtat măşti de protecţie.

„Lumina Învierii să vă umple sufletele! Paște fericit!”, a transmis Prima-Doamnă.

Citeşte şi PAȘTE CATOLIC 2021. Restricții amânate și zile libere pentru angajați

Reamintim că de Crăciun, Carmen Iohannis şi-a făcut apariţia la Biserica Sfânta Treime din Sibiu cu o ținută destul de îndrăzneață. Prima-Doamnă a purtat o ținută scurtă, deasupra genunchilor, cu un palton la fel de scurt, închis la culoare. Carmen Iohannis a purtat și o pereche de pantofi bej, cu toc mediu, care au efectul de alungire a picioarelor, accesorizând ținuta cu o geantă roșie pe umăr, dar și cu eșarfă de culoare mov.

Mesajul de Paşte al preşedintelui: „Împreună vom depăşi cu bine aceste momente grele”

”Tuturor credincioşilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în comunităţile diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate! În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credinţa şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă.

Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră şi ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăşi cu bine aceste momente grele. Vă mulţumesc pentru solidaritatea şi responsabilitatea de care aţi dat dovadă în tot acest timp! Sunt convins că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite şi ne vom putea reîntâlni, în siguranţă, cu toţi cei apropiaţi.

Aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificaţii spirituale, să vă aducă linişte sufletească, armonie şi generozitate faţă de semeni.

Cristos a înviat!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Frohe Ostern!”, a transmis preşedintele.