Klaus Iohannis, un nou atac la adresa PSD: Ei mă fac mut, eu spun că au ratat guvernarea

Publicat: Joi, 23 Mai 2019 19:04 // Actualizat: Vineri, 24 Mai 2019 08:52 // Sursa: romaniatv.net

Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD. Preşedintele a răspuns astfel social-democraţilor care spun despre el că este "mut".

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Cluj-Napoca, unde şi-a lansat cartea, că nu îi place faptul că unii politicieni au coborât nivelul discursului.

"Ce îmi displace este tenta unor politicieni de a coborî limbajul foarte mult. Una este să ai păreri diferite politice, şi să le dezbaţi în contradictoriu, altceva este dacă o parte vine şi acuză politic. Eu acuz PSD politic fiindcă au ratat guvernarea. E o afirmaţie politică. De cealaltă parte vine unul şi spune că preşedintele este un mut. O fi mut, dar cu aşa ceva nu vii în politică, te duci la cancanuri. Mi-ar plăcea să am adversari politici cu care să dezbat teme politice, dar ce să discut cu unii pe care eu îi acuz de proastă guvernare şi ei îmi răspund jignându-mi persoana? De aici nu rezultă acea dezbatere politică productivă", a spus Klaus Iohannis, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis a participat, joi, la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu liberalii din Cluj, după care vizitat Primăria Cluj-Napoca, la invitaţia primarului Emil Boc. La ieşirea din primărie, preşedintele a mers pe jos prin centrul Clujului până la sala Auditorium Maximum unde a lansat cartea sa, "EU.RO – Un dialog deschis despre Europa".

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
atac PSD Klaus Iohannis PSD
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 mai 15:03
Răspunde | Votează email 0 email
S-o ros...
Ne-au luat valurile electorale, care intuneca mintile si te fac sa gresesti, insa CEVA trebuie subliniat neaparat. Daca a aparut un Referendum in care se cere LIMITAREA de Drepturi si Libertati Universale (Carta drepturilor Omului), Constitutionale si apoi Legale, ne aflam intr-un mare PERICOL, echivalent cu Ciuntirea Grava a DEMOCRATIEI (fapt care s-a mai intamplat in Istorie si ar trebui sa nu se mai intample)! Aceasta, cumulata cu Organizarea unui Referendum impotriva unui grup (unei categorii numeroase) de catateni (organizati sau nu politic, care nu sunt nicicum in afara legii) sau a unei parti de tara, impunand motive inchipuite si nedemonstrate, subiective, in scopul de eliminare astfel din viata politica a adversarilor politici, se constituie, de asemenea, intr-un pericol care a mai fost in Istoria recenta a Europei (ducand la exterminari in masa) si nu ar trebui sa se mai intample. Nu e o scuza faptul ca anumiti lideri europeni sprijina acest fel de politica si incurajeaza periculos fapte pe care nici nu le cunosc la fata locului (posibil, nici sa nu doreasca asta). Pe deasupra, acestia sprijina informari deformate din tara si neluand opinie fata de incalcari GRAVE ale Drepturilor si Libertatilor Fundamentale, neglijeaza astfel Valorile Europene. Toate acestea au devenit foarte Clar Vendete Politice impotriva celor care nu accepta "valorile" Globalizarii si Planurile Oculte depasite si deplasate. UE a inceput ca o Europa a Natiunilor, cu valori Crestine dominante, ajungand acum, printr-o Ideologizare excesiva si periculoasa, Un Loc de prigoana a Crestinilor si a Valorilor Crestine. Cine se face vinovat de Deturnarea "Europei" ?
24 mai 08:54
Răspunde | Votează email 0 email
NAE
Nu esti numai mut ,esti si turmentat de putere.
24 mai 06:43
Răspunde | Votează email 0 email
Emil
Mai bine erai mut.
1
EUR
4.8415
RON
27 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H