Klaus Iohannis prezidează ședința de guvern de miercuri în care va fi adoptat proiectul „România Educată”

Klaus Iohannis va fi prezent miercuri la ședința de guvern de la Palatul Victoria, de la ora 13, în care va avea loc asumarea Proiectului „România Educată".

13 iul. 2021, 11:08
Klaus Iohannis prezidează ședința de guvern de miercuri în care va fi adoptat proiectul „România Educată”

Președintele Klaus Iohannis va participa la ședința de miercuri a Executivului, de la ora 13 la Palatul Victoria. La această sedinţă, Guvernul va îşi va asuma Proiectul „România Educată”, a transmis Administraţia prezidenţială.

Conform cutumei, când participă la o ședință de guvern, şeful statului o şi prezidează.

Klaus Iohannis a participat săptămâna trecută la o serie de întruniri pe marginea proiectului „România educată”, ce au avut loc la Palatul Cotroceni și la care au participat atât reprezentanți ai Guvernului, șefii celor două camere ale Parlamentului, cât și ai societății civile.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, fată în fată cu Ludovic Orban şi Florin Cîtu la Cotroceni la depunerea jurământului de către membrii Consiliului Concurenţei: Anul 2020 a fost un an economic dificil

Pe agenda ședinței de guvern de mâine se află și ordonanța referitoare la situația urșilor agresivi din țară.

Șeful statului ar putea transmite și un mesaj legat de competiția internă din PNL. Până în momentul de față, în cursa pentru șefia PNL s-au înscris Ludovic Orban, actualul președinte al partidului, și Florin Cîțu, premierul României.

Citeşte şi: Klaus Iohannis anunţă schimbări în educaţie din programul „România educată”. „Să poată evalua corect capacitatea absolvenţilor de a se descurca în viaţă”