Klaus Iohannis va participa la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanţa

Publicat: Miercuri, 14 August 2019 12:40 // Actualizat: Joi, 15 August 2019 06:39 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, joi, la Constanţa, la manifestările de Ziua Marinei României.

Forţele Navale organizează în perioada 7-15 august mai multe manifestări dedicate Zilei Marinei, acestea având loc în şase oraşe din ţară, cele mai ample activităţi desfăşurându-se în Constanţa. Cu acest prilej, oamenii pot vizita navele ale Forţelor Navale sau pot asista la exerciţii militare.

Joi, 15 august, cu prilejul Zilei Marinei Române, în intervalul orar 9.45-12.30, publicul prezent pe faleza din Constanţa va asista la cel mai mare exerciţiu naval organizat în România. Acesta va fi urmat, până la ora 15.00, în Portul Turistic Tomis, de numeroase jocuri marinăreşti.

Nave şi aeronave militare din Italia, Ucraina şi SUA vor participa, în 15 august, la Constanţa, la manifestările prilejuite de Ziua Marinei, fiind vorba de o navă-şcoală ucraineană, distrugătorul american USS "Porter", aeronave italiene Eurofighter Typhoon şi un avion american de cercetare P8 Poseidon.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat anul trecut, în discursul rostit la ceremoniile organizate la Constanţa cu ocazia Zilei Marinei, că aceia care gândesc şi simt româneşte trebuie să facă tot posibilul pentru o Românie mai bună. El a mai afirmat că România nu poate fi cu adevărat un actor regional relevant şi un stat puternic, fără o armată puternică, o armată care să cuprindă Forţe Navale dotate cu tehnică militară modernă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Klaus Iohannis Ziua Marinei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
13 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H