Klaus Iohannis va participa la meciul Simonei Halep din Fed Cup

Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, care se desfăşoară la Galaţi şi în care Simona Halep va juca împotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, în primul meci al întâlnirii România - Spania.

06 feb. 2015, 12:23
Klaus Iohannis va participa la meciul Simonei Halep din Fed Cup

Participarea preşedintelui Klaus Iohannis la Fed Cup a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Tatiana Niculescu Bran.

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, miercuri, că speră ca preşedintele Klaus Iohannis să vină la Galaţi şi să cânte imnul alături de jucătoarele din echipa României.

Citeşte şi: FED CUP ROMANIA SPANIA. Programul meciurilor: CÂND joacă SIMONA HALEP

„Sperăm să câştigăm noi, pentru că suntem la noi acasă şi e frumos să jucăm aşa. În echipă e diferit de jucat, eu în primul rând voi juca pentru toţi oamenii care vin la meciuri. O să fac tot ce pot să câştig meciurile mele şi să mă adaptez cum trebuie la eveniment. Spania e o echipă cu jucătoare cu experienţă, dar noi vrem să ne impunem. Sper ca preşedintele să vină şi să cântăm împreună imnul României”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep va juca, sâmbătă, de la ora 13:00, cu Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA, în primul meci al întâlnirii România – Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.