Klaus Iohannis vrea să adreseze marţi un mesaj în Parlament pe tema modificărilor Guvernului la legislaţia penală

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că vrea să transmită un mesaj în Parlament după protestele din toată ţara. Iohannis vrea să se adreseze plenului marţi, de la ora 12.00, este programat să aibă loc şi votul asupra Legii bugetului de stat pe 2017.

03 feb. 2017, 07:24
Klaus Iohannis vrea să adreseze marţi un mesaj în Parlament pe tema modificărilor Guvernului la legislaţia penală

Preşedintele Klaus Iohannis să adreseze un mesaj în plenul reunit al Parlamentului, marţi, la ora 12.00, pe tema modificărilor Guvernului la legislaţia penală şi a evenimentelor generate de acestea. Şeful statului a trimis o scrisoare în acest sens preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea. 

Scrisoarea a fost trimisă vineri preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Şeful statului vrea să adreseze celor două Camere un mesaj referitor la modificările aduse de către Guvern legislaţiei penale, precum şi la evenimentele generate de acestea.

Iohannis vrea să se adreseze plenului marţi, de la ora 12.00.”Doresc să adresez Parlamentului un mesaj referitor la modificările aduse de către Guvern legislaţiei penale, precum şi la evenimentele generate de acestea. Vă propun ca data prezentării mesajului în şedinţa reunită a celor două Camere ale Parlamentului să fie data de 7 februarie 2017, ora 12.00. Vă rog să primiţi asigurarea întregii mele consideraţii”, se arată în scrisoare.

Marţi este programat să aibă loc şi votul asupra Legii bugetului de stat pe 2017.