KLAUS IOHANNIS: Dragi români, aţi fost nişte eroi astăzi! Voi avea emoţii până la verdictul CCR VIDEO

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL II. Klaus Johannis a declarat, imediat după anunţarea exit-pollurilor, că votul a decurs fenomenal şi le-a mulţumit românilor pentru faptul că au votat în număr mare.

16 nov. 2014, 19:07
KLAUS IOHANNIS: Dragi români, aţi fost nişte eroi astăzi! Voi avea emoţii până la verdictul CCR VIDEO

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL II.  Dragi români, aţi fost nişte eroi astăzi! Votul a decurs fenomenal, cu o prezenţă masivă la vot. Vă mulţumesc că aţi ieşit să votaţi preşedintele României”, a declarat Klaus Johannis.

Acesta a cerut Guvernului să prelungească procesul de votare în diaspora. „Un gând special şi respect pentru cei ce au votat în străinătate cu toate că au fost nevoiţi să aştepte multe ore. Este o zi specială după 25 de ani de la Revoluţia Română: oamenii au ieşit  pentru a lupta pentru dreptul la vot. Miza de astăzi a fost dreptul la vot. Solicit Guvernului, acum în ceasul al doisprezecelea, să prelungească votarea în diaspora, un minim respect pentru românii ce vor să-şi dea votul”, a spus candidatul ACL.

EXIT-POLL-URI ALEGERI PREZIDENŢIALE. Victor Ponta şi Klaus Iohannis, 2-2 în sondaje. Cine va fi câştigătorul

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL II.  Johannis a cerut reprezentanţilor ACL să aibă grijă ca votul românilor să nu fie deturnat pe ultima sută de metri. „Reprezentanţilor noştri în secţiile de votare le cer vigilenţă maximă. Nu vă bateţi joc de votul românilor! Ne dorim ca rezultatele obţinute scriptic să reprezinte fidel voinţa românilor”, a afirmat Johannis.

Întrebat dacă mai are emoţii legate de deznodământul alegerilor, Johannis a răspuns: „Voi avea emoţii până la verdictul final al Curţii Constituţionale„. CCR este instituţia care dă validarea finală a rezultatelor alegerilor.

„Modul în care au fost organizate alegerile în diaspora îmi confirmă că este nevoie cu cât mai repede cu atât mai bine de schimbarea legislaţiei în materie. Este nevoie de votul prin corespondenţă şi este nevoie de votul electronic pentru a elimina orice suspiciune şi pentru a crea tuturor românilor posibilitatea să voteze„, a mai spus candidatul ACL.

CITEŞTE ŞI REZULTATE ALEGERI 2014. Prima reacţie a PSD după EXIT POLL-uri. Liviu Dragnea se teme de fraude la numărătoare