KO devastator! Lovitura care face înconjurul lumii! Și-a aruncat adversarul din ring VIDEO

John "Scrappy" Ramirez a reuşit o lovitură cu care l-a scos din ring pe Jan Salvatierra! Partida care a contat pentru centura NABA la categoria pană s-a terminat în prima rundă, cu un KO devastator!

18 mai 2022, 11:21
KO devastator! Lovitura care face înconjurul lumii! Și-a aruncat adversarul din ring VIDEO
KO devastator! Lovitura care face înconjurul lumii!

KO devastator! Lovitura care face ut înconjurul lumii! John „Scrappy” a avut nevoie de doar câteva zeci de secunde să-și adjudece victoria. În prima rundă, un croșeu bine țintit al boxerului american l-a trimis în afara ringului pe Jan Salvatierra, din Mexic.

KO devastator! Lovitura care face înconjurul lumii! Și-a aruncat adversarul din ring

Intervenţia providenţială a unui fotograf aflat la marginea ringului a făcut ca Jan Salvatierra să nu aterizeze direct în cap! Mexicanul a reușit cumva să se ridice și a revenit în ring, însă arbitrul a decis că nu mai poate continua și a pus capăt luptei. Astfel, John Ramirez a obținut a 10-a victorie din tot atâtea meciuri și a opta prin KO, în timp ce adversarul său a ajuns la un palmares succese / înfrângeri de 8-2.

Giani Kiriță l-a făcut KO pe Andi Constantin în cuşca MMA! „Atunci când te bați cu un câine turbat, îți iei somn!” VIDEO

„A făcut o greșeală și trebuia să plătească. Nu s-a ridicat la nivelul meu. Vreau să mă lupt cu cel mai bun. Nu-mi pasă. Cum poți să devii cel mai bun dacă nu te bați cu cei mai buni?”, a spus John „Scrappy” Ramirez.