KO în DOUĂ SECUNDE. Un român face istorie în K1 VIDEO

Victorie în doar două secunde! Este performanţa atinsă de un sportiv român într-un meci de K1 din Germania. Campion mondial la juniori, Dennis Anghel a reuşit să-şi doboare adversarul în doar două secunde de când a început meciul. Reuşita sa va fi omologată chiar şi în Cartea Recordurilor.

28 sept. 2015, 13:23
KO în DOUĂ SECUNDE. Un român face istorie în K1 VIDEO

Dennis Anghel are 18 ani, este elev în clasa a 12-a şi locuieşte în Giurgiu. Practică acest sport de patru ani, iar meciul de vineri, care a avut loc la Munchen, a înregistrat o performanţă mondială: şi-a doborât adversarul în două secunde.

„Pot să spun că este un lucru foarte semnificativ pentru mine. Am doar 18 ani şi sunt vicecampion european în 2013 la juniori, iar în 2014 am luat titlul de campion mondial la juniori, iar acum, la 18 ani, am primit şansa de a lupta pentru centura mondială la profesionişti”, a declarat luptătorul.

VEZI ŞI Lovitura SECOLULUI în UFC. Adversarul nici nu a ştiut ce l-a lovit VIDEO

În meciul de vineri seara, din Germania, românul s-a luptat cu un jucător italian, în vârstă de 33 de ani, cu mult mai multă experienţă. Campionul se pregăteşte acum pentru un nou meci care va avea loc săptămâna viitoare, la Milano.