KREMLIN CUP 2018: Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Moscova. Când este programat meciul

Duminică s-a tras la sorți tabloul pentru turneul de la Moscova, ultima competiție înainte de Turneul Campioanelor. Simona Halep va participa și ea și și-a aflat astăzi traseul.

14 oct. 2018, 12:37
KREMLIN CUP 2018: Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Moscova. Când este programat meciul

Liderul mondial în clasamentul WTA va avea adversare dificile la Kremlin Cup, mai ales că vine după o accidentare la spate. În primul tur va sta, dar apoi va întâlni învingătoarea dintre Anastasia Pavlyuchenkova (35 WTA) și Ajla Tomljanovic (46 WTA).

În „sferturi”, cel mai probabil va juca împotriva rusoaicei Daria Kasatkina (14 WTA), iar apoi va da, foarte posibil, peste Kiki Bertens (10 WTA) sau Elise Mertens (15 WTA). În marea finală, una dintre Sloane Stephens (8 WTA), Sevastova (12 WTA) sau Karolina Pliskova (6 WTA) o va înâlni pe Halep.

Mihaela Buzărnescu (25 WTA) și Irina Begu (52 WTA) sunt și ele pe tabloul de la Kremlin Cup. „Miki” va juca în primul tur cu Aliaksandra Sasnovich (31 WTA), în timp ce Begu o va întâlni pe Yulia Putintseva (47 WTA). Mihaela Buzărnescu e pe partea de tablou a Simonei și o poate întâlni în semifinale.