Kristen Stewart, apariţie şocantă. Colegii de platou au rămas fără cuvinte când au văzut-o

Despărţirea de iubitul ei, Robert Pattinson, pare să-i fi cauzat actriţei Kristen Stewart probleme serioase de sănătate. Cei apropiaţi sunt foarte îngrijoraţi pentru ea şi spun că au observat că actriţa de doar de 23 de ani a început să chelească.

11 sept. 2013, 14:48
Kristen Stewart, apariţie şocantă. Colegii de platou au rămas fără cuvinte când au văzut-o

După despărtirea de Robert Pattinson, Kristen Stewart trece printr-o perioadă grea şi se pare că se confruntă cu o reală problemă de sănătate. Potrivit perfecte.ro, actriţa în vârstă de 23 de ani a început să chelească, iar cauza ar fi stresul cu care se luptă de când iubitul ei a decis să se despartă de ea.

Kristen a fost fotografiată luna trecută pe străzile din Berlin, unde a filmat câteva scene pentru noul ei film, în care joacă alaturi de Juliette Binoche. Vizibil afectată de problemele ei personale, tanara i-a speriat pe cei prezenţi cu starea ei fragilă şi podoaba capilara, care a avut de suferit din cauza stresului.

Fostul ei iubit se pare că a trecut peste despărţire şi şi.a refăcut viaţa. Noua iubită a lui Robert Pattinson, vampirul din seria Twilight, este nimeni alta decât nepoata lui Elvis Presley, Riley Keough, bună prietenă cu fosta lui iubită, Kristen Stewart.

Pattinson, în vârstă de 27 de ani, a fost fotografiat cu Riley în maşină prin Los Angeles, iar acum o sursă apropiată celor doi a confirmat relaţia.

Deşi se află la „început de drum”, cei doi au petrecut aproape toată săptămâna împreună.