Kristiansand – CSM Bucureşti 23-25 în Liga Campionilor la handbal feminin. Cristina Neagu MVP, „tigroaicele” spre SFERTURI

CSM București a învins-o, sâmbătă, în deplasare, pe Vipers Kristiansand, scor 25-23, în grupele Ligii Campionilor, şi se apropie de calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.

08 feb. 2020, 19:09
Kristiansand – CSM Bucureşti 23-25 în Liga Campionilor la handbal feminin. Cristina Neagu MVP, „tigroaicele” spre SFERTURI

Cristina Neagu a făcut din nou o partidă mare pentru „tigroaice” și a punctat de 14 ori pentru echipa antrenată de Adrian Vasile, care a fost condusă în cea mai mare parte a timpului de echipa din Norvegia.

După această victorie, CSM București și-a crescut semnificativ șansele la calificarea în sferturile de finală ale celei mai importante competiții intercluburi din lume.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Tomac 6 goluri, pentru Vipers, respectiv Neagu 14, pentru CSM. Neagu a şi fost aleasă MVP-ul partidei. În urma rezultatului, CSM Bucureşti adună 7 puncte, iar Vipers rămâne cu 5 puncte .

Celelalte partide ale etapei programează disputele dintre FTC Budapesta – Rostov Don şi Metz Handball – Team Esbjerg. Înaintea acestora, Metz este lider, cu 8 puncte.

CSM Bucureşti va avea în continuare programul: CSM Bucureşti – FTC Budapesta (21 februarie), Metz – CSM Bucureşti (1 martie), CSM Bucureşti – Vipers (7 martie).

Primele patru clasate din fiecare din cele două grupe principale se vor califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu meciuri tur-retur, programate între 3-5 şi 10-12 aprilie, pentru calificarea la Turneul Final Four. Acesta va avea loc la Budapesta, în 9-10 mai 2020, la Budapesta.