L-au aşteptat pe Moş Crăciun în club. Crăciuniţele au luat locul animatoarelor pentru o noapte

SĂRBĂTORI FERICITE! Zeci de mii de tineri din toată ţara au preferat să aştepte venirea lui Moş Crăciun în club. Cu prietenii alături, dar şi cu băutură la discreţie, ei au dansat şi s-au simţit bine toată noaptea. Pentru mulţi nu a contat cât au scos din buzunar pentru a achita nota de plată pentru că, doar o dată-i Crăciunul.

25 dec. 2014, 07:11
L-au aşteptat pe Moş Crăciun în club. Crăciuniţele au luat locul animatoarelor pentru o noapte

SĂRBĂTORI FERICITE! În cluburile bucureştene, crăciuniţele au luat locul animatoarelor pentru o noapte. Reprezentanţii localurilor de noapte s-au pregătit ca la carte şi au încercat să-şi facă clienţii să simtă atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Cum noaptea a fost una aparte, vestimentația tinerelor iesite în club nu putea trece neobservată. Pentru buna dispoziție a partenerilor, toate și-au luat rochițele cele mai scurte și au venit să se distreze. Nici banii nu au fost o problemă pentru cei veniți la distracție. Potrivit România TV, atmosfera a fost întreţinută de DJ profesionişti iar ritmurile au răsunat până în zori. Pentru mulţi petrecerea va continua şi în prima noapte de Crăciun. Tinerii au dansat, au fredonat melodiile preferate şi au admirat dansatoarele.