La 15 ani avea 31 de KILOGRAME: Cum arată femeia care s-a luptat 18 ANI cu ANOREXIA FOTO

Alison Walker, o femeie de 33 de ani din Marea Britanie, s-a luptat cu anorexia de peste 18 ani, fiind internată de 15 ori în spital. Cu toate acestea, ea a reuşit să înfrunte boala care a fost la un pas să o omoare.

10 ian. 2014, 09:38

Cu toate că în prezent a început să îşi revină, femeia spune că nu va mai putea niciodată să ia o masă normală pentru că boala i-a afectat sistemul digestiv, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi GHICEŞTE VEDETA. Dintr-o fetiţă dolofană, a ajuns aproape ANOREXICĂ. Vezi FOTO

Alison a reuşit să învingă boala, dar corpul ei nu şi-a revenit şi probabil că nu va mai fi niciodată ca înainte după ce la vârsta de 15 ani avea doar 31 de kilograme. Ajunsă la 33 de ani, ea a realizat că nu a avut niciodată un prieten, nu a făcut niciodată dragoste şi nu a băut niciodată alcool.

Când a împlinit 16 ani a fost internată pentru prima dată într-o clinică unde primea 3500 de calorii pe zi ca să revină la o greutate normală. După externare, atunci când s-a întoars la şcoală, Alison a simţit că este grasă şi a revenit la vechile obiceiuri devenind iar anorexică. Chiar dacă a stat mult timp în spital ea a reuşit să termine o universitate bună şi să îşi ia toate examenele.

Citeşte şi Povestea ANOREXICEI salvate de la MOARTE de locul său de muncă