Juriul unei emisiuni, impresionat de un dans lasciv la BARĂ VIDEO

Varianta ucraineană a emisiunii "Românii au talent" este cât se poate de interesantă, după ce o candidată a dansat lasciv la bară. Atât membrii juriului, cât şi spectatorii, au rămas uimiţi de flexibilitatea şi talentul arătat de focoasa blondă de doar 23 de ani. Ea a fost aplaudată pentru minute în şir.

21 mart. 2013, 19:09
Juriul unei emisiuni, impresionat de un dans lasciv la BARĂ VIDEO

„Ucraina are talent” este una dintre cele mai vizionate emisiuni din ţara vecină. Episodul din data de 16 martie a uimit toată ţara, după ce o tânăra blondă de 23 de ani, Anastasia Sokolova, a decis să danseze la bară pentru a fi admisă în concurs. În urma presaţiei, ea a primit aplauzele celor prezenţi.

Citeşte şi Stripteuză în comă, după ce a căzut în cap în timpul unui dans erotic

Citeşte şi Dansatoarea la bară de la „Românii au talent”, de NERECUNOSCUT. Vezi cum s-a schimbat în 9 luni

Dansul lasciv a fost întrecut de periculozitatea mişcărilor pe care le face, bazându-se pe o dexteritate şi flexibilitate ieşită din comun. Mişcările ei au încins spiritele, bărbaţii prezenţi fiind atraşi de mişcările fetei. Îmbrăcată într-o ţinută sexy, tânăra a folosit o serie de mişcări inedite din lumea dansului la bară, arătându-le celor prezenţi că o dansatoare trebuie să fie frumoasă, dar în acelaşi timp trebuie să se antreneze.

Citeşte şi Duelul dansatoarelor la bară: Care dintre ele ar merita locul I VIDEO

Citeşte şi Imagini inedite din vestiarul fetelor de la Moulin Rouge, în 1920 şi 1950 – FOTO