La 24 de ani este şefă de cabinet în Ministerul Fondurilor Europene, după ce a renunţat la modeling

După ce a renunţat la cariera de model, tânăra Larisa Toma a devenit şefă de cabinet în ministerul Fondurilor Europene. Şeful fostului fotomodel este chiar secretarul general Lilian Onescu, fost prefect de Călăraşi.

07 iul. 2013, 11:19

Fostul fotomodel Larisa Toma a decis să renunţe la prezentările de modă pentru a deveni şefă de cabinet în ministerul Fondurilor Europene, şeful tinerei fiind chiar fostul prefect de Călăraşi, Lilian Onescu, potrivit Cancan.ro.

Citeşte şi STENOGRAME PORNO cu Sorin Blejnar şi fosta sa şefă de cabinet

Tânăra de 24 de ani, originară din Bacău, a decis să renunţe la cariera de fotomodel şi să dedice unei cariere serioase, după ce în 2012 a abosvit Facultatea de Ştiinţe Politice. Calităţi sale au recomandat-o pentru un loc de muncă cu pretenţii. Tânăra pare să fie invidiată de colegi, dar nu pentru frumuseţea ei, ci pentru programul relaxat pe care îl are.

Nouă ni s-au suspendat ilegal concediile de odihnă, ea îşi ia concedii linistită„, a declarat un angajat pentru tabloid.

Citeşte şi Larisa Drăgulescu, goală pe Facebook FOTO

Larisa a ajuns în atenţia presei în urmă cu doi ani, când l-a eclipsat chiar pe Regele Gheorghe Hagi. Atunci, în loc ca stadionul să se bucure pentru Gică Hagi, care era premiat pentru cele peste 100 de prezenţe în echipa naţională, toţi au fost cu privire pe blonda aflată lângă cel mai cunoscut fotbalist român.