La 29 de ani este mama a 14 fete. Femeia a declarat că nu se lasă până nu face un băiat

Povestea unui cuplu de tineri a făcut înconjurul lumii. Deşi are doar 29 de ani, Augustina este mamă a 14 fete. Dorinţa arzătoare a femeii este să dea naştere şi unui băieţel.

02 oct. 2016, 10:57
La 29 de ani este mama a 14 fete. Femeia a declarat că nu se lasă până nu face un băiat

Jose (30 de ani) și Augustina Higuera (29 de ani) formează cea mai ciudată familie. Tinerii au deja 14 fete, dar mărturisesc că nu se vor opri aici şi asta deoarece ei îşi doresc cu ardoare şi un băiat.

Chiar dacă în urmă cu doi ani doctorii i-au spus tinerei mămici că nu va mai putea rămâne însărcinată, femeia le-a demonstrat că se poate şi în urmă cu două luni a adus pe lume două fetiţe gemene. Ea a spus însă că nu se lasă până nu va aduce pe lume şi un băiat, scrie mirror.co.uk. 

„Ne dorim din tot sufletul un băiețel. Așa că vom tot încerca. Am fost binecuvântați cu fetele, dar Joe este în minoritate. Sunt norocoasă și îmi place să rămân însărcinată. Nu am avut niciodată probleme, așa că nu e mare scofală. Dacă e nevoie să mai avem încă 10 copii până când vom avea un băiețel, atunci așa să fie”, a declarat femeia.