Un pensionar LOCUIEŞTE cu un ANIMAL PERICULOS de care restul oamenilor fug mâncând pământul: E prietenul meu

Un pensionar din Marea Britanie şi-a găsit un companion inedit după ce a ieşti la pensie. Astfel, în timp ce restul oamenilor preferă un câine sau o pisică, el s-a descis să îşi cumpere un crocodil, care, cu toate că atunci când l-a luat avea doar 30 de centimetri, a ajuns să măsoare un metru şi jumătate. Cu toate acestea, bărbatul spune că reptila cu sânge rece nu este periculoasă.

01 oct. 2013, 09:59

Chris Weller, un fost poliţist în vârstă de 66 de ani din Marea Britanie s-a decis că vrea să îşi petreacă bătrâneţea în jurul unui animal de companie. Astfel, el şi-a cumpărat în 2007 un pui de crocodil, care acum a ajuns să depăşească lungimea de 1.5 metri, potrivit The Sun.

Citeşte şi Crocodilul anti-furt, cel mai nou animal de pază în casele din Thailanda VIDEO

Mai mult, el s-a mutat la casă pentru a putea să-i ofere lui Caesar toate condiţiile prielnice unei vieţi fără griji sau lipsuri. Astfel, reptila primeşte carne proaspătă direct din măcelărie şi are propria piscină în care se bălăceşte toată ziua, sau cel puţin atunci când nu se uită la televizor cu Chris.

Citeşte şi Restul copiilor se sperie şi FUG, dar ea îl IUBEŞTE. Vezi ciudatul ANIMAL de COMPANIE pe care îl are o fetiţă

Este cel mai apropiat comanion al meu şi în majoritatea zilelor stau doar cu el. Trebuie să îi dau să mănânce, să îl curăţ şi să mă joc. Majoritatea oamenilor sunte terifiaţi atunci când le spun că locuiesc cu un crocodil, dar l-am crescut de când era mic şi acum este foarte docil. Cu cât îmbătrâneşte el devine mai fericit cu mine şi nu îi place nimic mai mult decât să se uite la TV şi să asculte radio. Este un prieten de încredere. Nu am vrut niciodată un câine sau o pisică„, a declarat bătrânul, care recunoaşte că a fost muşcat de multe ori de reptilă, dar atunci când aceasta era mică şi nu se obişnuise cu el.