La 86 de ani, Silvio Berlusconi şi-a băgat în parlament iubita cu 54 de ani mai tânără. Cine este Marta Fascina, tânăra care şi-a tatuat pe deget iniţialele lui Il Cavaliere

Marta Fascina, iubita în vârstă de 32 de ani a lui Silvio Berlusconi, a câștigat alegerile uninominale din Marsala şi a fost aleasă deputat în Parlamentul Italiei, cu aproximativ nouă procente față de contracandidata sa, Vita Martinciglio, de la Mișcarea 5 Stele.

26 sept. 2022, 18:32
La 86 de ani, Silvio Berlusconi şi-a băgat în parlament iubita cu 54 de ani mai tânără. Cine este Marta Fascina, tânăra care şi-a tatuat pe deget iniţialele lui Il Cavaliere

Marta Fascina s-a născut în 1990 în Melito Porto Salvo, în provincia Reggio Calabria, a crescut în Portici, în provincia Napoli, și a absolvit Universitatea La Sapienza, din Roma, fiind specializată în literatură și filosofie.

Ea a lucrat în biroul de presă al lui Berlusconi de la Milano și apoi în Fundația din Milano a acestuia. Ar fi fost introdus, scria Vanity Fair , în universul berlusconian de Adriano Galliani, omul de încredere al magnatului. Se spune despre ea că ar avea tatuate inițialele SB pe degetul inelar stâng, la fel ca și Sabina Began și Francesca Pascale, două dintre fostele iubile ale lui Berlusconi.

Citeşte şi Războiul din Ucraina ar putea escalada nuclear, se poartă negocieri secrete la cel mai înalt nivel. Cutia Pandorei trebuie închisă!

Prima dată când paparazzii au surprins-o cu Il Cavaliere a fost la începutul anului 2020, în Elveția, la ieșirea din Grand Resort, din Bad Ragaz. Confirmarea relatiei a avut loc pe aeroportul Olbia, cateva luni mai tarziu, la începutul vacanţelor de vara în Villa Certosa, pe Costa Smeralda.

În luna martie a acestui an cei doi au avut parte de o nuntă simbolică, dar cei doi nu s-au putut căsători oficial din cauza disputei legate de moștenire. Deși nu a fost deloc încântată de faptul că această uniune nu a fost una oficială, Marta Fascina s-a comportat ca atare și a organizat totul ca și cum s-ar fi căsătorit legal. Aceasta a purtat o rochie Antonio Riva din dantelă, a cărui preț este de 20.000 de euro, cu trenă lungă de 3,5 metri. Surse apropiate cuplului spun că petrecerea ar fi costat cu totul aproximativ 400.000 de euro.

Citeşte şi Exit poll alegeri Italia: Victorie clară a coaliţiei de dreapta a Giorgiei Meloni la alegerile legislative