La asta nu se aştepta nimeni. Vezi ce spune Antonia despre relaţia cu Alex Velea

Deşi cei doi se comportă ca doi îndrăgostiţi, Alex Velea şi Antonia nu recunosc că ar avea o relaţie. Aflaţi aproape zilnic pe primele pagini ale tabloidelor, cei doi alimentează zvonurile. 

06 iul. 2013, 17:59
La asta nu se aştepta nimeni. Vezi ce spune Antonia despre relaţia cu Alex Velea

Pe zi ce trece, Antonia şi Alex Velea alimentează tot mai tare zvonurile potrivit cărora ar forma un cuplu.

Joi seara, într-un mall din Capitală unde a avut concert Alex Velea, şi-a făcut apariia si Antonia. Potrivit wowbiz.ro, cei doi s-au salutat, s-au pupat, iar unul dintre cei prezenţi i-a atras atenţia solistei că presa continua să scrie că are o relaţie cu Alex care vrea să divorteze de nevastă ca să fie cu ea. Atunci, Antonia a dat o replică neaşteptată, lăsându-i pe toţi cei prezenţi cu gura căscată: „Aşa, şi?!”. Nonşalanţa ei e cu atât mai uluitoare cu cât forumurile şi paginile de Facebook sunt pline de reproşuri de la fani care o acuză pe Antonia că i-a distrus căsnicia lui Alex.

Citeşte: Prima declaraţie a lui Vincenzo despre relaţia dintre Antonia şi Velea

Zvonurile că Alex ar avea o relaţie cu Antonia şi că mariajul său ar fi pe sfârşite s-au înteţit când artistul şi-a făcut apariţia la un concert fără verighetă pe deget. Mai mult, tabloidele au scris în ultimele săptămâni că deşi nu au divorţat încă, Alex şi soţia lui, Ana, ar fi negociat deja termenii partajului. De cealaltă parte, Antonia se află în proces de divorţ cu italianul Vincenzo Castellano. Cei doi s-au căsătorit în 2011, după o relaţie de 4 ani.