La asta nu te-ai fi aşteptat: Vezi de ce se sperie cel mai tare BĂRBATUL care le-a văzut pe toate, Bear Grylls

Bear Grylls, unul dintre cei mai cunoscuţi supravieţuitori din lume, care a reuşit să învingă în cele mai vitrege condiţii, a recunoscut recent că are propriile sale fobii. Astfel, cu toate că nu se sperie de crocodili, şerpi sau înălţimi, vedeta recunoaşte că îi ieste frică să vorbească cu oamenii atunci când se află la petreceri.

27 sept. 2013, 17:11
La asta nu te-ai fi aşteptat: Vezi de ce se sperie cel mai tare BĂRBATUL care le-a văzut pe toate, Bear Grylls

Vedeta de televiziune Bear Grylls, care a stat faţă în faţă cu cele mai ucigaşe creaturi ale planetei, recunoaşte că cea mai mare fobie a sa este să vorbească cu oamenii la petreceri, potrivit The Sun

Citeşte şi

Astfel, cu toate că se luptă cu animale sălbatice şi reuşeşte să supravieţuiască în locuri în care multor oameni le este frică să ajungă, el spune că nu poate vorbi în public. Mai mult, el spune că fobia a devenit şi mai puternică în momentul în care a devenit faimos.

 „Nu mă simt deloc bine atunci când mă aflu în camere mari, pline de oameni pe care nu îi cunosc. Soţia mea îmi spune: „Treci peste asta, e doar o petrecere. Este cea mai mare fobie a mea şi a devenit mai puternică de când am devenit faimos. Îmi pun faţa de om puternic, dar la fel ca o raţă, dau din aripi în interior„, a povestit bărbatul de 39 de ani care va lansa o nouă serie de aventuri pe canalul Discovery, numită „Escape from Hell”.

Citeşte şi