La Casa de Papel a ajuns la final! Au apărut ultimele episoade din serial

Aşteptarea a luat sfârşit! Fanii serialului - fenomen "La Casa de Papel" pot urmări astăzi ultimele episoade ce vor fi lansate pe Netflix.

03 dec. 2021, 09:48
La Casa de Papel a ajuns la final! Au apărut ultimele episoade din serial

Sezonul cinci al serialului La Casa de Papel se încheie într-un mod la care, cu siguranţă, nu se aştepta nimeni. În ultimele episoade, banda este închisă în Banca Naţională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reuşit să o salveze pe Lisabona, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi aşteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate.

Profesorul a fost capturat de Sierra şi, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în faţa lor apare un duşman mai puternic decât toţi ceilalţi întâlniţi până atunci – armata. Se apropie sfârşitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

„Volumul 1 a fost mai emoţionat, dar al doilea este cel în care facem mai multe legături, am dat multe răspunsuri legat de psihologia personajelor”, a spus creatorul Alex Pina. „Cred că se încheie cercul cine sunt aceste personaje şi oferim răspunsuri care ajută la înţelegerea universului „La casa de papel”. Atunci când am început să scriem sezonul, ne-am dat seama că aveam mai multe lucruri decât ne-ar fi încăput în minutele de care dispuneam. Este un sezon foarte echilibrat, pentru mine, ca spectator. Este şi sezonul la care am scris cel mai mult şi cred că, atunci când am încheiat, eram extenuaţi”, a spus Alex Pina, regizorul producţiei – fenomen.

Povestea, încă de la început, se conturează în jurul unui personaj numit „El Profesor”, care pune la cale cel mai mare jaf care s-a dat vreodată la Monetăria Spaniei, acest gest fiind un fel de omagiu adus tatălui său, un alt infractor care a fost împușcat în fața unei bănci.

Din distribuţie fac parte actorii cu care ne-am obişnuit deja, şi anume Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna şi Najwa Nimri, alături de alti actori.

https://www.youtube.com/watch?v=nlKsYQIrgs0