La ce alimente a renunțat complet Dragoș Pătraru. Un adevărat pericol pentru sănătate: „De trei ani, nici soția, nici fiica nu mai consumă”

Dragoș Pătraru i-a surprins pe toți după ce a reușit să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme, iar acum, la cei 45 de ani ai săi, e într-o formă fizică foarte bună.

16 iul. 2023, 16:15
La ce alimente a renunțat complet Dragoș Pătraru. Un adevărat pericol pentru sănătate: „De trei ani, nici soția, nici fiica nu mai consumă”

Ce-i drept, Dragoș Pătraru a trebuit să renunțe la anumite alimente pentru a scăpa de kilogramele în plus. Avea 122 de kilograme atunci când a decis căe momentul să slăbească. Și-a dat seama și cât de mult îi afectează sănătatea vechile obiceiuri alimentare, așa că a decis să-și schimbe stilul de viață cu totul.

Citește și Ce se întâmplă dacă pui felii de pepene pe grătar. Rețeta celui mai delicios preparat al verii

A început să facă mult sport, dar și să renunțe la alimentele nocive. Jurnalistul spune că cele mai periculoase alimente pentru organism sunt cele procesate, fie că vorbim de carne sau făinoase. De asemenea, dulciurile sau produsele de patiserie sunt adevărați inamici.

”Zahărul, în orice formă. Tot ce înseamnă procesat, carnea cu totul. Tot ce înseamnă orez alb, făină albă, produsele de patiserie. Orezul alb e doar energia din bobul de orez, e carbohidratul simplu. Nu mai mâncați covrigi, astea sunt dezastru pentru sănătate, tot ce înseamnă fresh, nu mai beți fresh-uri, mănâncă portocala întreagă”, a precizat jurnalistul în podacastul lui Cătălin Măruță.

Dragoș Pătraru a renunțat complet la consumul de carne

Dragoș Pătraru spune că și fresh-ul de fructe ar trebui să fie eliminat din meniul celor care vor să slăbească. ”Fibrele din fruct împiedică absorbția zahărului și odată ajunsă în fresh nu mai are nicio barieră, mănânci două tone de zahăr. Laptele dulce este la fel, cea mai mare nenorocire. După ce le scoți pe astea, slăbești 30 de kilograme.”, a explicat jurnalistul.

Citește și Câți bani câștigă o femeie de serviciu care lucrează la Lidl. Programul este part-time, iar sumele sunt convenabile

Pătraru a renunțat complet la consumul de carne de trei ani și, mai mult, i-a convins și pe cei din familia lui să facă acest lucru.

”La carne am renunțat de trei ani, dar nici soția mea și fiica nu mai consumă. Mâncăm pește din când în când. Eu nu credeam că pot să mă simt atât de bine. Mie-mi plăcea carnea foarte mult, dar eu sunt mult mai bine acum, inclusiv cu analizele. Carnea pe termen lung este toxică pentru organism” a spus acesta.