La ce obicei nu poate renunța Simona Gherghe sub nicio formă: „Nu s-a întâmplat niciodată”

Simona Gherghe are un obicei la care nu poate să renunțe orice ar fi. Cu toate că are un program încărcat și e mereu pe fugă, încearcă să se împartă mereu între viața profesională și cea personală.

28 iul. 2023, 13:32
La ce obicei nu poate renunța Simona Gherghe sub nicio formă: „Nu s-a întâmplat niciodată”

Simona Gherghe e o familistă convinsă și nu lasă nimic la voia întâmplării când vine vorba de cei mici. E mama a doi copii cu care îi place să petreacă cât mai mult timp posibil. Reușește să fie implicată și la muncă și în alte activități și proiecte pe care le mai are de făcut. Un lucru foarte important pentru ea la care nu renunță orice ar fi este punctualitatea.

Citește și Scene fierbinți între Andreea Bălan și Victor Cornea. Care este locul în care au fost văzuți cei doi porumbei

”Sunt foarte punctuală. Asta da. Dacă cumva întârzii într-un loc intru așa într-un soi de panică. Îmi place să fiu punctuală. Dar motivul pentru care am ajuns un pic mai devreme este acela că eu vin direct din Buftea, am terminat emisiunea la 17:00 și până m-am îmbrăcat, am zis că o să fiu prima, dar o să onorez cu prezența și să pot să mă întorc acasă că mă așteaptă Ana și Vlad să le fac baie, să îi adorm. Chestii din astea”, a declarat Simona Gherghe, potrivit Ego.

Simona Gherghe: „Nu s-a întâmplat niciodată să ajung mai târziu”

Punctualitatea este o dovadă de bun simț, iar mulți au uitat să mai fie atenți la acest aspect. Simona Gherghe, însă, are această trăsătură insuflată de părinții ei, încă din copilărie, și oricât de greu i-ar fi uneori, face tot ce ține de ea să se asigure că ajunge la timp oricunde.

Citește și Brigitte Pastramă, cea mai dificilă perioadă din viața ei. Nimeni n-a știut, în afară de o singură persoană. “Am fost pe patul de spital”

”Nu sunt spaima nimănui, doar că, într-adevăr, eu chiar respect ora la care trebuie să ajung într-un loc. Cred că e o chestie de când eram mică. S-ar putea să fi insistat ai mei pe chestia asta, să fiu punctuală, să fiu punctuală și eu chiar sunt. Nu s-a întâmplat niciodată să ajung mai târziu. Am un somn, dacă a sunat ceasul m-am ridicat și am plecat. Nu pot să-mi amân alarma niciodată. Sunt foarte organizată, să știi”, a mai spus ea.