La ce vârstă vei suferi în dragoste, cum vei fi rănit şi cum te va afecta experienţa, în funcţie de zodie

Astrologii sustin ca fiecare dintre nativii zodiacului trece la un moment dat, pe parcursul vietii, printr-o experienta amororasa destul de urata. Aceste experiente amoroase neplacute, in urma carora nativii zodiacului ajung sa sufere foarte mult si sunt decisive pentru modul in care caracterul amoros al unei persoane se va schimba pentru restul vietii.

13 ian. 2015, 06:23
La ce vârstă vei suferi în dragoste, cum vei fi rănit şi cum te va afecta experienţa, în funcţie de zodie

BERBEC

Berbecii vor suferi in dragoste la o varsta destul de frageda. Astfel, vor avea de suferit dupa ce vor fi parasiti de prima persoana de care se vor indragosti in jurul varstei de 17 ani. Acest eveniment ii va face sa fie cat se poate de precauti cu privire la cat de mult se vor deschide in viitoarele lor relatii.

Citeşte şi: HOROSCOP complet marţi, 13 ianuarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

TAUR

Taurii ajung sa sufere cu adevarat in dragoste abia dupa ce vor fi trait experienta unei relatii de durata mai lunga. Nefericita experienta se va petrece in jurul varstei de 20 de ani, dupa ce partenerul sau partenera lor ii va fi inselat cu cineva cunoscut. Acest lucru ii va face pe tauri sa nu mai aiba incredere niciodata 100% in viitorii parteneri.

GEMENI

Gemenii au o viata amoroasa fulminanta de obicei! Acest lucru se datoreaza faptului ca gusta pentru prima data suferinta in amor, destul de puternic, la o varsta foarte frageda. Astfel, pe la 14 ani vor avea o mare deceptie care ii va maturiza complet pe nativii acestei zodii si care ii va face sa isi dezvolte foarte mult caracterul cel putin duplicitar in viitoarele relatii.

RAC

Racii sufera in dragoste destul de tarziu. Nu au parte de schimbari de caracter majore din cauza suferintei pe care o traiesc in jurul varstei de 35 de ani tocmai datorita faptului ca au o varsta destul de inaintata pentru a trata situatia cu maturitate. In principiu, vor fi inselati de persoana iubita, ceea ce ii va afecta la maximum.

Citeste mai mult pe lyla.ro