La doar 19 ani și-a pierdut speranța și a ales moartea. Durere de nedescris în familia lui Bogdan: „Doamne, să ai grijă de el acolo sus”

Bogdan și-a șocat familia și apropiații, după ce a decis să își pună capăt zilelor. Tânărul nu a lăsat niciun indiciu cu privire la gestul său și nici vreun mesaj de adio prin care să își explice fapta. Familia este îndurerată profund.

27 iun. 2023, 15:30
La doar 19 ani și-a pierdut speranța și a ales moartea. Durere de nedescris în familia lui Bogdan: „Doamne, să ai grijă de el acolo sus”
La doar 19 ani și-a pierdut speranța și a ales moartea. Durere de nedescris în familia lui Bogdan: „Doamne, să ai grijă de el acolo sus”

Bogdan, un tânăr blând și afectuos, așa cum este descris de cei apropiați și-a pierdut speranța și a hotărât să moară, la vârsta de numai 19 ani. El a fost descoperit fără viață de către propria sa mamă, în curtea casei din Brăila. La doar 19 ani, tânărul din Brăila se dedica pasiunii sale pentru culturism și era o persoană extrem de dragă familiei și colegilor săi de clasă. Nimic nu a prevestit sfârșitul tragic.

Citește și: Pesedistul Marian Mina, atac dur la liberalul Dan Motreanu: „Colegul tău, Rareș Bogdan, desființa pensiile speciale în 30 de zile… De vreo 3 ani! Ciolacu a reușit în 11 zile!”

Cu toate acestea, fără să ofere niciun incidiu și fără a lăsa un bilet de adio, Bogdan a ales să încheie brusc legătura cu viața, luând o decizie extremă. Propria sa mamă l-a descoperit spânzurat în curtea casei și a sunat imediat la numărul de urgență 112.

Din nefericire, Bogdan nu a avut nicio șansă de supraviețuire, iar mama lui se confruntă acum cu acest moment dificil și cu greutatea de a accepta pierderea fiului ei.

O mulțime de persoane care îl cunoșteau pe Bogdan și-au exprimat profundul lor regret prin mesaje postate pe rețelele de socializare, fiindu-le extrem de dificil să accepte că tânărul a decis să își pună capăt zilelor.

„Bogdănel, un băiat cuminte și iubitor. Ți-ai lăsat colegii îndurerați”, a scris cineva pe Facebook.

„Ștefan este terminat. Nu își mai revine. Ne-ai lăsat un gol în suflet. Doamne, să ai grijă de el acolo sus. Cel mai bun prieten al băiatului meu. Au fost ca frații. Nu te vom uita niciodată”, a scris mama prietenului adolescentului.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească care au fost cauzele care au condus la moartea băiatului.

„La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 19:15, Poliția Orașului Ianca au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că o persoană s-ar fi spânzurat.  Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, în localitatea Oprisenești, în curtea unui imobil fiind găsit un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Brăila, fără a prezenta urme de violență.  Un echipaj al ambulantei a intervenit la fața locului, declarând decesul tânărului în cauză. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila

Citește și: Rareş Bogdan, despre ieșirea Uniunii de la guvernare: E prima dată când UDMR a căzut între scaune, cu nasul în țărână