La doar trei săptămâni după divorţ, Marcel Toader a uitat-o pe Gabriela. Vezi cine este noua IUBITĂ

Marcel Toader pare să fi trecut peste divorţul care a ţinut prima pagină a ziarelor mondene. Astfel, s-a descoperit că omul de afaceri a găsit deja o înlocuitoare, pe Magda Simion, o concurentă a emisiunii "Te pui cu blondele".

03 iul. 2013, 18:11

Marcel Toader pare să fie mai atrăgător în postura de bărbat divorţat. El a reuşit, la mai puţin de o lună de la divorţul oficial, să intre iar într-o relaţie, cu o blondă devenită cunoscută după ce a participat la o emisiune TV.

Citeşte şi Gabriela Cristea, invitaţie incitantă din partea fostului soţ. Răspunsul său a fost dezarmant

Potrivit Wowbiz, Magda Simion este noua cucerire, o tânără cu 25 de ani mai tânără, care lucreză cu normă întreagă la Poşta Română. Cu toate acestea, potrivit apropiaţilor femeii, ea este o fire discretă şi destul de deşteaptă.

Contactată telefonic de jurnalişti, femeia a negat într-un prim pas relaţia pe care o are cu renumitul om de afaceri devenit vedetă mondenă, dar a recunoscut ulterior legătura.

Citeşte şi Marcel Toader s-a DESTRĂBĂLAT cu surorile LESBIENE în club, după divorţul de Gabriela Cristea FOTO

Nu ştiu cum s-a aflat. Eu şi Marcel am convenit să nu se afle. Dar, vorba lui, numai ce nu faci nu se află. El spune asta mereu, până şi Gabi Cristea l-a citat de câteva ori in emisiunile TV„, a spus Magda, blonda care i-a furat inima lui Toader.