La multi ani de ziua ta! Cele mai frumoase 100 mesaje de La multi ani pentru ziua de nastere a celor dragi

A mai trecut un an, un nou prilej de sarbatoare. Daca vrei sa trimiti un mesaj de la multi ani cuiva drag si n-ai inspiratie, ai venit unde trebuie. Aici vei gasi cele mai frumoase 100 mesaje de la multi ani pentru mama, tata, sora, frate, prieten, partener de viata.

20 iun. 2019, 10:50
La multi ani de ziua ta! Cele mai frumoase 100 mesaje de La multi ani pentru ziua de nastere a celor dragi

Mesaje de La multi ani pentru mama/tata 

Scumpa mama, bratele tale au fost mereu deschise cand am avut nevoie de o imbratisare. Inima ta m-a inteles atunci cand am avut nevoie de un prieten. Ochii tai blanzi au devenit aspri cand a trebuit sa-mi invat lectia de viata. Puterea si dragostea ta m-au indrumat si mi-au dat aripi pentru a ma ajuta sa zbor. Azi eu iti spun La Multi Ani!

***

Pentru cel mai bun tata din lume, cele mai sincere urari de bine, cu multa sanatate si noroc! La multi, multi ani, tata!

***

Sa imbatranesti cu gratie! Sa albesti cu gratie! Caci lumina din ochii tai o iubim, nu culoarea parului! La multi ani mama/tata!

***

Petrecere frumoasa si La multi ani! Sper sa fiu primu/prima care iti ureaza toate cele bune azi, de ziua ta, scump/a tata/mama. Te iubesc mult si te pretuiesc!

***

Scumpa Mama, iti sunt recunoscatoare ca exist – tie iti datorez omul care sunt astazi,  datorita tie sunt un om mai bun. Tu m-ai invat sa ma respect si sa respect pe altii, tu esti cea care m-a invatat sa fiu toleranta, tu esti cea care m-a ascultat intotdeauna si care a fost alturi de mine mereu. Iti sunt recunoscatoare pentru faptul ca m-ai iubit neconditionat si ca  ai avut grija de mine toata viata. La multi ani, draga mama!

Mesaje de La multi ani pentru mama/tata – continuare

Adoratul meu tatic, desi anii au trecut, pentru mine ramai tanar si plin de veselie ca atunci cand eram copil. E ziua ta de nastere, inca o floare adaugi in buchetul vietii tale. Sa ai parte de bucurii, zambete ai multa iubire, dar mai presus de toate, sa fii sanatos! La multi ani!

***

La multi ani pentru cea mai scumpa fiinta din viata mea, ingerasul meu pazitor, care m-a ocrotit de toate relele, cea care mi-a vegheat somnul, omuletul care m-a invatat ce e bine si ce e rau si nu mi-a dat voie sa renunt la visele si dorintele mele.

***

Fiecare zi sa-ti fie,

Doar zambet si bucurie,

Cu noroc sa-ti fie viata,

Limpede ca dimineata,

Sa ai ce inima-ti cere:

CREDINTA, DRAGOSTE, PUTERE!

La multi ani, mamica mea/taticul meu!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.