Imaginile anului: La o lună după accident, Gigi Becali a făcut „pana prostului” la volanul Rolls Royce

Clientul care l-a filmat spune că patronul FCSB i-a chemat în ajutor pe angajații benzinăriei pentru a împinge mașina până la pompă, dar nu s-a ferit să pună și el umărul.

12 dec. 2023, 23:43

După incidentul recent în care și-a avariat luxosul Rolls-Royce în valoare de 500.000 de euro, Gigi Becali pare să nu aibă parte de prea mult noroc la volan. Potrivit informațiilor furnizate de știrileprotv.ro, miliardarul și patronul FCSB-ului a trăit o nouă experiență neplăcută în trafic.

Gigi Becali a avut ghinion marți, deşi abia miercuri este 13. A rămas fără carburant la volanul unui Rolls Royce. S-a întâmplat lângă o benzinărie din zona Pipera.

Clientul care l-a filmat spune că patronul FCSB i-a chemat în ajutor pe angajații benzinăriei pentru a împinge mașina până la pompă, dar nu s-a ferit să pună și el umărul.

Gigi Becali, în război cu ANPA după ce a fost acuzat de braconaj. Detalii incendiare din procesul deschis la Tribunalul Ilfov
Gigi Becali, implicat într-un accident periculos

În urmă cu o lună, patronul FCSB a fost implicat într-un accident rutier, intrând cu bolidul său într-un șanț, pentru a evita impactul cu un alt autoturism. Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Latifundiarul a dezvăluit că a scăpat nevătămat, dar mașina sa a avut de suferit, fiind avariată la nivelul roților. Contactat de reporterii  Romania TV, Becali a oferit detalii despre incidentul recent:

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.”, a declarat Gigi Becali.
Patronul FCSB a explicat că acest tip de situație este cunoscut ca „unghiul mort,” unde cel depășit intră și el în depășire fără să fie vizibil pentru conducătorul auto care îl depășește.

EXCLUSIV Gigi Becali, declaraţii savuroase după accident: „Păi cine să-mi facă plângere, dacă nu există victime? Maşina, că am intrat cu ea pe câmp? Păi fac amiabilă cu ea, semnez eu, semnează şi maşina şi am terminat”


„Mașina? Doar roțile sunt avariate. Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta,” a adăugat Gigi Becali.

Gigi Becali este un împătimit al mașinilor și, în general, al bunurilor de lux și a obișnuit să-și facă apariția la volanul unor autoturisme foarte scumpe.