La o zi după ce s-au despărţit, Andreea Marin şi iubitul turc au plecat în vacanţă împreună FOTO

După ce miercuri atât Andreea Marin, cât şi medicul turc, Tuncay Ozturk, anunţau pe Facebook că au decis să se despartă, astăzi ei au dezminţit afirmaţiile declarând că sunt împreună, ba mai mult au plecat şi într-o vacanţă departe de ochii presei.

06 iun. 2013, 16:06

Andreea Marin a anunţat pe pagina sa de Facebook că se află într-o excursie în Croaţia alături de un grup de prieteni şi a postat un album cu fotografii.

„Dragii mei, pentru o zi am respirat aer curat si am ales sa fiu alaturi de un grup de prieteni departe de nebunia cotidiana, intr- un colt de rai din inima muntilor. Am facut fotografii minunate si, dupa ce imi voi desface bagajul si le voi descarca, vreau neaparat sa va recomand in imagini minunea naturii la care mi-a ramas gandul. E aproape de noi, gazdele gatesc incredibil, simplitatea te readuce aproape de tine insuti, nu e un pret de neatins… merita din plin sa evadezi chiar si pentru o zi, sa iti reincarci bateriile! Aveam nevoie de asta si toti avem, din cand in cand! Cu drag, pe curand!”

La rândul său, Tuncay a ţinut să lămurească situaţia relaţiei lor afirmând că „vor lua această relaţie încetul cu încetul, pas cu pas”. Iubitul Zânei a postat şi o fotografie din vacanţa în care se află cu Andreea.

„Cu siguranţă, nu sunt bun la comunicare. Mai ales când vine vorba de limba engleză şi de lucruri care nu ţin de profesia mea 🙂 Aceasta este prima lecţie pentru mine în materie de imagine publică. Este pentru prima dată în viaţa mea când sunt originea unei furtuni într-un pahar. Îmi pare rău, am învăţat acum ceva nou, multe mulţumiri prietenilor care au grijă de noi, ne bucurăm de această zi ca buni prieteni, luăm această relaţie încetul cu încetul, pas cu pas, aşa cum familiile şi noi avem nevoie. Să aveţi o zi bună” , a scris Tuncay pe Facebook.

CITEŞTE ŞI Răsturnare de situaţie pentru Andreea Marin. Iubitul turc a făcut o nouă declaraţie