La patru luni după ce a născut, un SUPERMODEL de 32 de ani şi-a făcut cont pe Instagram FOTO

Gisele Bündchen are 32 de ani şi o fetiţă de patru luni, dar este la fel de sexy ca întotdeauna, după ce a postat pe site-ul Instragram o serie de fotografii inedite. Gisele Ea şi-a uimit fanii după ce şi-a făcut cont pe cunoscutul site de fotografii, fiind una dintre puţinele celebrităţi care nu erau active pe această reţea socială.

16 apr. 2013, 20:33

Gisele Bündchen, una dintre cele mai sexy modele din lume, a postat pe site-ul Instagram o serie de fotografii inedite, după ce pentru o lungă perioadă de timp a fost de parte de lumina reflectoarelor şi de ochii publicului, fiind ocupată cu creşterea fetiţei ei de doar patru luni, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi CEL MAI BINE PLĂTIT MODEL DIN LUME arată PERFECT la numai trei luni după naştere. VEZI FOTO

Brazilianca în vârstă de 32 de ani a intrat în în rândul celebrităţilor cu conturi pe site-ul Instragram, după ce a postat mai multe fotografii în care era machiată sumar, fiind înfăşurată în steagul Braziliei. În altă imagine, Gisele apare cu un ham de copil pe ea, lucru care duce cu gândul la fetiţa ei de doar patru luni.

Citeşte şi Află ce copii celebri s-au născut în 2012

Imaginile sunt inedite, arătând una dintre cele mai frumoase din lume în ipostaza unei mame obişnuite. Ea a ajuns cu câteva zile în urmă în ţara sa natală, în oraşul Sao Paulo, alături de Vivian Lake, copilul ei.

Citeşte şi Gisele Bundchen GOALĂ pe plajă VEZI FOTO

Alături de imagini, ea a postat mesajele „Cât de bine este să fii acasă” şi „Vă mulţumesc pentru dragostea şi suportul vostru”, cu referire la fanii ei. Modelul este căsătorit cu un cunoscut jucător de fotbal american, Tom Brady.