ŞOC la TIMIŞOARA! La şedinţa festivă dedicată Revoluţiei din 1989 au participat doar şapte consilieri locali din 27

Publicat: Duminică, 16 Decembrie 2018 15:52 // Actualizat: Duminică, 16 Decembrie 2018 15:52 // Sursa: romaniatv.net

Duminică, a avut loc, la sediul Primăriei Timişoara, o şedinţă festivă a Consiliului Local la care au fost prezenţi doar şapte dintre cei 27 de consilieri locali. "Am un gust amar", a spus primarul oraşului, Nicolae Robu.

Şedinta a început cu intonarea Imnului Naţional, după care s-a ţinut un moment de reculegere în memoria eroilor răpuşi de gloanţe în decembrie 1989, la Timişoara.

"Am un gust amar să văd că pe două laturi ale acestui careu, unde, de obicei, stau consilierii locali, sunt prezenţi unii dintre ei întotdeauna când doresc să facă ceva împotriva Timişoarei, azi vedem o mulţime de scaune libere. Vedem că si o parte dintre colegii liberali lipsesc, le-am trimis un SMS corespunzătoar şi voi avea o discuţie cu ei, să văd de ce au lipsit de la şedinţa de azi. Mi se pare inadmisibil să nu fie nimeni de la aceste grupuri politice, PSD, PMP, domnul consilier independent Adrian Orza", a declarat primarul Nicolae Robu.

Revoluţionarii prezenţi la şedinţa festivă au atras atenţia că în Timişoara încă nu există un muzeu al Revoluţiei, cu toate că anul viitor se împlinesc 30 de ani de la momentul în care regimul comunist a fost schimbat.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
consilieri locali Nicolae Robu revoluţia din 1989 sedinta festiva Timişoara
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7600
RON
23 Oct
noapte 9 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H