La Stanleybet poţi face profit din CARTONAŞE

Cel mai tare retur din Liga I din ultimele decenii propune meciuri interesante chiar din week-end-ul care urmează, iar bookmakerii Stanleybet au anunţat deja cote speciale.

17 feb. 2015, 07:12
La Stanleybet poţi face profit din CARTONAŞE

Astfel, cota pentru mai puţin de 800,5 cartonaşe galbene de-a lungul întregului retur este 1,95,  cu un total de 153 de meciuri, ceea ce înseamnă o medie de ceva mai mult de cinci avertismente pentru fiecare partidă. Pentru pariorii care cred într-un retur dur, există oferta peste 800,5 cartonaşe galbene în retur, la o cotă de 1,75.

Ca ajutor statistic pentru microbişti, în tur, tot în 153 de partide, au existat 792  cartonaşe galbene, dar este de aşteptat ca miza tot mai ridicată a meciurilor, prin apropierea de finalul Ligii I să aducă şi mai mulţi nervi pe gazon.

Stanleybet are o ofertă excelentă şi pentru eliminările înregistrate în partidele din partea a doua a campionatului. Pentru mai puţin de 76,5 cartonaşe roşii în toate meciurile din retur, cota este 1,85. Tot 1,85 este oferta şi pentru mai mult de 76,5 cartonaşe roşii de-a lungul sezonului de primăvară.

În tur, au fost ceva mai puţine eliminări, 71, iar dintre acestea nu mai puţin de 10 au fost acumulate de Oţelul Galaţi.