La un pas de moarte din cauza unei GENŢI: Am avut nevoie de TREI LITRI de SÂNGE şi 10 operaţii FOTO

O coafeză de 22 de ani din Marea Britanie a fost la un pas de moarte după ce a fost lovită de un tren, în timp ce încerca să îşi ia geanta scăpată pe şine. Cu toate că a ajuns în stare critică la spital, tânăra a fost salvată de medici, după zece intervenţii chirurgicale.

14 aug. 2013, 07:34

Kirsty Owen din Anglesey a fost lovită puternic de treptele unui vagon de tren, după ce se afla pe şine, într-o gară, în momentul în care şi-a scăpat o geantă de doar 20 de lire pe jos, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A plătit scump pentru poza perfectă: S-a urcat pe tren şi s-a electrocutat

Cu toate că gara era goală, ţipătul tinerei a fost atât de puternic încât a alertat persoanele care locuiau în apropierea staţiei de tren. Tânăra a fost tăiată aproape în două, dar a supravieţuit, după ce a fost dusă de urgenţă la spital.

Medicii au fost şocaţi de rănile suferite, dar au salvat-o, după o serie de peste zece intervenţii chirurgicale. Mai mult, ea a avut nevoie de peste trei litri de sânge. La câteva săptămâni după incident, Kirsty a făcut primii paşi şi speră să îşi revină complet.

Citeşte şi A intrat în secţie DESFIGURAT şi plin de sânge. Declaraţia lui i-a ŞOCAT pe POLIŢIŞTI

A fost un moment de nebunie, nu îmi vine să cred că sunt în viaţă, este un miracol. Totul este în ceaţă. Îmi aduc aminte de agonia în care mă aflam. Sângele îmi ţâşnea din spate pe deasupra capului. Am simţit că mor. A fost cel mai crud moment din viaţa mea. Încă sunt în şoc. Aproape am fost tăiată în două pentru o geantă de 20 de lire„, a povestit ea.