La un pas de moarte ÎN DIRECT. O jurnalistă înghiţită de o FURTUNĂ de NISIP VIDEO

O jurnalistă din Statele Unite relata despre o furtună de nisip din Phoenix, Arizona, când a fost prinsă în mijlocul ei. Jurnalista şi-a continuat relatarea în ciuda vântului puternic şi a prafului care a înghiţit-o.

08 iul. 2014, 09:52
La un pas de moarte ÎN DIRECT. O jurnalistă înghiţită de o FURTUNĂ de NISIP VIDEO

Imagini incredibile suprinse în direct la o televiziune americană. O jurnalistă a fost înghiţită, la propriu, de o furtună de nisip, în Phoenix. Femeia a rămas însă calmă pe parcursul întregii filmări.

Citeşte şi Furtună de nisip SPECTACULOASĂ în Arizona VIDEO

Jurnalista Jaime Cerreta prezenta un reportaj în timp ce valul de praf cobora asupra echipei de filmare şi a celor doi vânători de furtuni. Aceştia s-au retras imediat, însă jurnalista a rămas chiar în mijlocul furtunii. Până la urmă, femeia s-a adăpostit şi ea de furtuna care a ţinut aproximativ 4 ore.

Este un val uriaş de praf. Aceasta este una dintre cele mai mari furtuni de nisip pe care am avut-o în ultimii ani.
O, Dumnezeule! Praful îţi intră deja în ochi, iar acesta este spulberat cu viteză. Cerul a devenit portocaliu din cauza prafului, în timp ce femeia abia mai putea să vadă în jurul ei. Această furtuna este foarte puternică. Puteţi vedea asta după felul în care arăt„, a spus femeia în direct.

Citeşte şi Fenomen SPECTACULOS deasupra Bucureştiului. Imaginile îţi taie respiraţia – GALERIE FOTO ULUITOARE