FOTO: La un pas de tragedie: căruța plină cu lemne s-a răsturnat peste un copil de 12 ani

Eveniment tragic în județul Bistrița-Năsăud: o adolescentă de 12 ani a fost la un pas de moarte, după ce a ajuns blocată sub o căruță de lemne. 

23 ian. 2023, 15:04
FOTO: La un pas de tragedie: căruța plină cu lemne s-a răsturnat peste un copil de 12 ani

La locul incidentului din 23 ianuarie a ajuns cu mare dificultate o mașină de pompieri. Căruța răsturnată cu lemne și tânăra se aflau într-o zonă greu accesibilă.

Ambulanța de terapie intensivă nu a putut ajunge în acea zonă. În schimb, pomperii au intervenit cu un autovehicul cu șenile pentru a prelua copilul inconștient.

Accidentul a avut loc pe un drum secundat, din apropierea localității Dumitra, județul Bistrița-Năsăud. Mai precis, evenimentul nefericit a avut loc la aproximativ 1 kilometru de drumul național 17C (DN17C), informează agenția News.

În acest moment, intervenția pompierilor este în plină desfășurare (ora 15:00).

UPDATE, ora 15:30 – „Echipajul de salvatori au ajuns la ea cu şenilata, au preluat-o şi dus-o până la ambulanţa de terapie intensivă mobilă. Fata a fost intubată şi dusă la spital. Accidentul a avut loc pe un drum secundar, în apropierea localităţii Dumitra, la aproximativ un kilometru de drumul naţional 17C”, precizează sursa citată.