La un pas de TRAGEDIE. Un şofer s-a OPRIT într-o maşină parcată, în staţiunea Mamaia, după ce era să spulbere un poliţist VIDEO

Polițiștii rutieri au tras pe dreapta mai mulți șoferi în această perioadă, depistând abateri de la legi, pe bandă rulantă. Șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice, fără permis de conducere, cu mașini radiate din circulație, toate acestea reprezentând numai câteva exemple. Toți s-au ales cu dosare penale și, din fericire, au fost scoși din trafic înainte de a provoca vreo nenorocire.

30 apr. 2019, 10:46
La un pas de TRAGEDIE. Un şofer s-a OPRIT într-o maşină parcată, în staţiunea Mamaia, după ce era să spulbere un poliţist VIDEO

Numai că, din păcate, din peisaj nu au lipsit evenimentele nefericite, scrie replicaonline.ro. În stațiunea Mamaia, spre exemplu, un șofer a fost la un pas de a provoca o tragedie.

Citeşte şi Accident cu 5 victime în Arad, dintre care 4 copii. Un şofer de 73 de ani a intrat pe contrasens

Pe imaginile surprinse de participanții la trafic și postate pe grupul de Facebook Fail Trafic, de către Alexandru P., se poate observa cum conducătorul unui vehicul, ce rula dinspre Năvodari, lovește ușor mașina din fața sa, după care trage stânga de volan și trece razant prin fața unui motociclist, „taie” o trecere de pietoni, după care se oprește într-un vehicul parcat. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.