Lacrimi multe şi durere fără margini după moartea lui Paul, tânărul de 23 de ani care a ars de viu, pe câmp

Durerea este fără magini printre prietenii lui Paul Coste, tânărul de doar 23 de ani care a ars de viu, în urma unui incendiu, pe câmp. Mesajele celor care l-au cunoscut sunt sfâşietoare

09 iul. 2023, 11:13
Lacrimi multe şi durere fără margini după moartea lui Paul, tânărul de 23 de ani care a ars de viu, pe câmp

Moartea fulgerătoare a lui Paul Coste, la doar 23 de ani, a îndurerat toată comunitatea din Bihor. Tânărul a decedat încercând să repare presa  de balotat ataşată tractorului. Din cauze încă necunoscute, a izbucnit un incendiu în care Paul a fost carbonizat.

Citeşte şi Descoperire neobișnuită în interiorul Pământului. I-a lăsat perplecși pe experți: s-a găsit o ”lume nouă ascunsă” în adâncuri

Tânărul era cunoscut ca un om dispus întotdeauna să ajute, pasionat de dansuri şi de echitaţie. Moartea lui a lăsat un gol imens în sufletele prietenilor şi ale celor care l-au cunoscut.

“Sunt unii care aduc o lumină atât de mare în lume încât chiar și după ce au plecat lumina rămâne. Entuziasmul tău și iubirea față de cei din jur vor continua să ne susțină, în memoria ta, luminându-ne zilele. O să ne fie dor de tine oriunde ai fi, prietene. Azi centrul nostru este închis!”, este mesajul lăsat de Raul Magda, proprietarul “Poveşti scrise de cai”, unde Paul mergea în mod regulat, fiind instructor de echitaţie.

Citeşte şi  Cum funcționează aparatele drug test folosite de Poliția Română. Ce substanțe și medicamente pot identifica

“Cel mai frumos suflet pe care l-am întâlnit în această viață. Îmi va fi dor de el, toată viața”, a fost un alt mesaj postat de una dintre persoanele care l-au cunoscut pe Pail, tot la centrul de echitaţie.

Paul era şi dansator, astfel că durerea pricinuită de dispariţia lui a fost una teribilă şi pentru cei care l-au cunoscut în această ipostază, la  Ansamblul “Zestrea Săcădatului”.

“Azi am primit o veste tristă, care ne-a zdrobit inimile. Paul Coste, unul dintre cei mai vechi dansatori ai ansamblului, a plecat mult prea devreme dintre noi. Te vom purta mereu în suflet dragul nostru”, a fost mesajul sfâşietor al colegilor de aici.

Multitudinea de mesaje primite din partea oamenilor care l-au cunoscut arată cât de mult era apreciat Paul Coste, în comunitate, dar şi cât de mult regretă oamenii din zonă dispariţia prematură a unui om de calitatea lui Paul.