LACRIMI şi DEMISII în rândul consilierilor locali ai Craiovei după reţinerea primarului Lia Olguţa Vasilescu VIDEO

Reţinerea primarului Craiovei Lia Olguţa Vasilescu a stârnit păreri de rău şi chiar demisii în rândul consilierilor locali. Mihai Cilibiu, consilier UNPR la Primăria Craiova, a fost mişcat până la lacrimi de ceea ce i se întâmplă Olguţei şi a renunţat chiar şi la postul său de frică să nu i se întâmple ceva asemănător.

31 mart. 2016, 08:53
LACRIMI şi DEMISII în rândul consilierilor locali ai Craiovei după reţinerea primarului Lia Olguţa Vasilescu VIDEO

Imediat după reţinerea Olguţei Vasilescu, unul dintre consilierii locali nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a izbugnit în lacrimi pe holurile Primăriei Craiova:

Sunt tată de copii şi nu contest că este cineva perfect, dar vă spun din suflet..trăim vremuri în care oricare dintre noi putem ajunge în situaţia doamnei primar. Este inadmisibil, este inadmisil pentru fapte care s-au petrecut acum patru ani şi de care teoretic se ştia„, a declarat Mihai Cilibia.

Contactat telefonic de România TV, consilierul UNPR a spus că şi-a dat demisia din funcţia de consilier local şi speră ca şi alţi colegi să îi urmeze exemplul:

Nu ştiu dacă este vorba de o teamă, este vorba de o solidaritate, şi consider că acest gest simbolic de altfel ar trebui să dea un semnal de alarmă întregii clase politice şi de ce nu…ar trebui urmat poate la un moment dat şi de colegii din Consiliul Local pe care îi respect şi alături de care am petrecut aproape 4 ani minunaţi în sluja cetăţenilor. Noi, cei din Consiliul Local am putut sau putem să ne mândrim cu realizări în acest mandat în primul rând pentru faptul că primarul oraşului s-a zbătut până la ultima picătură ca municipiul Craiova să aibă cea mai mare absorbţie de fonduri europene, în Craiova să se cheltuie sute de milioane de euro pe proiecte europene„, a declarat Mihai Cilibiu pentru România TV.

Consilierul UNPR Mihai Cilibiu i-a transmis primarului Lia Olguţa Vasilescu şi un mesaj de susţinere înainte ca aceasta să afle dacă va primi sau nu mandat de arestare pentru 30 de zile:

Eu personal, si sunt convins că şi mulţi alţi cetăţeni ai Craiovei, îi transmit că îi suntem alături, avem încredere în dumneaei, avem încredere în capacitatea dumneaei de a-şi demonstra nevinovăţia, pentru că aici de fapt trebuie să demonstreze ceva„, a declarat consilierul Cilibiu.