Lacrimi și durere la înmormântarea Privighetorii Gorjului! Sicriul artistei, purtat pe un covor roșu, cu petale de trandafiri

Durere fără margini la înmormântarea Alinei Popa, cântăreața de muzică populară supranumită Privighetoarea Gorjului, care a murit la numai câteva zile, după ce a împlinit vârsta de 23 de ani. Artista a fost condusă pe ultimul drum marți de familie, prieteni și admiratori.

24 ian. 2024, 23:26
Lacrimi și durere la înmormântarea Privighetorii Gorjului! Sicriul artistei, purtat pe un covor roșu, cu petale de trandafiri
Lacrimi și durere la înmormântarea Privighetorii Gorjului!

Lacrimi și durere la înmormântarea Privighetorii Gorjului! În satul Dăneț, județul Dolj, localitatea natală a Alinei Popa au curs râuri de lacrimi pentru artista care s-a stins în floare vieții, după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă.

Citește și Val de tragedii în lumea artiștilor! Privighetoarea Gorjului a murit la vârsta de 23 de ani

Lacrimi și durere la înmormântarea Privighetorii Gorjului!

În ciuda vremii mohorâte și a frigului de afară, foarte mulți apropiați, colegi de breaslă, dar și admiratori  au ținut să își ia rămas bun și să o conducă pe ultimul drum pe cea care a fost Privighetoarea Gorjului.

Sicriul artistei a părăsit casa părintească pe un covor roșu pe care au fost presărate petale de trandafir, florile pe care le-a iubit enorm de mult de-a lungul vieții sale.

Alina Popa a fost condusă pe ultimul drum pe acordurile orchestrei cu care a colaborat în ultimii ani și care a vrut să îi aducă un ultim omagiu.

Mașina care a dus sicriul artistei în locul, unde își va dormi somnul de veci a fost plină de flori albe.

Slujba de înmormântare a artistei a fost oficiată de un sobor de preoți care au fost profund marcați de drama artistei.

Apropiații interpretei de muzică populară spun că boala cumplită care a răpus-o, cancerul, a fost declanșată după ce și-ar fi tăiat, din greșeală, cu lama o aluniță.

În ciuda faptului că s-a operat, iar atât medicii, cât și artista erau optimiști boala a recidivat, iar în cele din urmă inevitabilul s-a produs.

Rudele Alinei Popa au dezvăluit cu lacrimi în ochi că în ciuda faptului că era bolnavă și slăbită, în ultima vreme a făcut eforturi uriașe ca să  apară pe scenă, locul unde se simțea cel mai bine. Acum, a mers să le cânte îngerilor.

”Încerc de două zile să scriu acest mesaj și nu reușesc. Este înfiorător să vorbesc la trecut despre o fată atât de tânără, talentată și respectuoasă. Eu așa o știu și așa va rămâne mereu în mintea mea, Alina cea veselă și plină de optimism. Omul cu care râdeam non-stop la filmări, care nu spunea niciodată că e obosită sau scârbită, omul care nu bârfea colegii….. offfffff! A luptat până în ultimul moment și nu a permis acestei boli să îi răpească dorința de a cânta. A fost prezentă la evenimente, emisiuni și cântări chiar dacă cu câteva minute înainte făcuse tratamentul. Dumnezeu să aibă grijă de tine, draga mea!”, a scris pe o rețea socială creatorul de modă Florin Burescu.

Citește și Lata Mangeshkar, privighetoarea de la Bollywood, a murit