LACRIMI ŞIROAIE pentru NEA POPA din LA BLOC: „Astăzi A MURIT”! VESTEA DEVASTATOARE de la Pro TV

Actorul Tudorel Filimon, cunoscut pentru rolul lui "Nea Popa" din serialul 'La bloc', a primit o nouă lovitură cumplită.

21 feb. 2019, 15:35

Pe lângă problemele de sănătate şi cele financiare, actorul trece printr-un mare necaz. Socrul lui „Nea Popa” s-a stins din viaţă, scrie cancan.ro.

„Astăzi a murit TATA! A plecat într-o lume mai bună. Dumnezeu să te ierte, suflet drag”, este mesajul soţiei lui Tudorel Filimon.

Tudorel Filimon, simpaticul actor care i-a dat viaţă lui „Nea Popa” în serialul la bloc, difuzat între anii 2000 şi 2007, a avut câţiva ani de cumpănă care ar fi făcut şi cel mai puternic om să clacheze pur şi simplu.
Pe lângă problemele de sănătate specifice vârstei, protagonistul nostru s-a confruntat şi cu lovituri cumplite de ordin financiar care l-au lăsat cu moralul la pământ şi l-au măcinat atât pe el cât şi pe soţia lui.

Cei doi şi-au pierdut agoniseala de o viaţă din cauza unui împrumut în valoare de 30.000 de euro pe care l-au contractat de la o societate de tip IFN (Instituţie Financiară Nebancară).

Tudorel Filimon, sfâşiat de durere!”Dumnezeu să te ierte, suflet drag”

Îndrăgitul actor nu şi-a mai permis să achite dobânda astronomică şi a pierdut vila din zona Andronache, dar şi două terenuri. Mai mult decât atât, Filimon a rămas şi fără maşina modestă pe care o conducea.

Cu mari eforturi, actorul şi soţia lui au reuşit să-şi cumpere un apartament micuţ, dar datoriile umbresc bucuria acestei achiziţii.

Ei bine, de parcă acest coşmar nu ar fi fost suficient pentru soţii Filimon, în urmă cu puţin timp socrul lui „Nea Popa” s-a stins din viaţă, Drăguţa Filimon fiind sfâşiată de durere.

„Astăzi a murit TATA! A plecat într-o lume mai bună. Dumnezeu să te ierte, suflet drag”, este mesajul soţiei lui Tudorel Filimon.