Lafarge are un nou director

De la începutul acestui an, Lafarge are un nou director. 

31 ian. 2012, 10:08
Lafarge are un nou director

Sonia Artinian a preluat funcţia de Country CEO în cadrul Lafarge România. Responsabilităţile sale acoperă toate activităţile Lafarge Ciment, Agregate şi Betoane din ţară.

„Voi continua consolidarea bunelor practici şi a rezultatelor obţinute până acum, preocuparea prioritară rămânând sănătatea şi securitatea angajaţilor şi contractorilor noştri. Mai mult, vom fi şi în acest an mai aproape de clienţii şi pieţele noastre, oferind produse, servicii şi soluţii integrate, precum şi suportul pe care îl aşteaptă de la un operator solid în piaţa materialelor de construcţii“, a declarat Sonia Artinian.

Artinian a preluat această funcţie de la Philippe Questiaux, care s-a retras pe 1 ianuarie 2012 după ce a condus activitatea de ciment a Lafarge în România timp de 10 ani.

Sonia Artinian face parte din echipa Grupului Lafarge din anul 2008, când a ocupat poziţia de prim vicepreşedinte în departamentul dezvoltare organizaţională şi a coordonat Universitatea Lafarge. De profesie inginer în ştiinţele biologice, Sonia Artinian are un MBA la College des Ingenieurs, iar înainte de Lafarge a ocupat funcţia de vicepreşedinte în cadrul firmei de consultanţă strategică Capgemini Consulting.

În România, Lafarge activează cu toate liniile sale de activitate: ciment, agregate, betoane; are 40 de site-uri industriale şi numără 1.000 de angajaţi.