Lamborghini Aventador de 500.000 de euro sfințit de preot imediat după cumpărare în showroom! “Doamne ajută!” VIDEO

Un bărbat și-a sfințit bolidul de lux în valoare de jumătate de milion de euro, chiar în showroom-ul auto, unde a adus și un preot pentru a oficia ritualul religios.

06 ian. 2022, 17:59
Lamborghini Aventador de 500.000 de euro sfințit de preot imediat după cumpărare în showroom! “Doamne ajută!” VIDEO

Un bărbat din Sibiu și-a sfințit bolidul de lux, un Lamborghini Aventador, pentru care a scos din buzunar 500.000 de euro, chiar în showroom-ul auto.

Românii sunt extrem de inventivi și credincioși, mai ales atunci când vine vorba de investiții importante cum ar fi, în cazul de față, achiziția unei mașini în valoare de jumătate de milion de euro.

Bărbatul a chemat direct în showroom un preot pentru a oficia ceremonia de sfințire a automobilului de lux pe care tocmai îl achiziționase.

Bolidul Lamborghini Aventador, de culoare galben aprins, a fost sfințit de un preot îmbrăcat în sutană, care a rostit câteva cuvinte menite să-l apere pe viitorul șofer de accidente și să ferească noua „bijuterie” pe patru roți de posibile avarii serioase.

Bărbatul a postat pe rețelele de socializare momentul sfințirii mașinii de lux, iar clipul a strâns în foarte scurt timp peste 2.000 de aprecieri și zeci de comentarii din partea utilizatorilor.

@vladstoicaofficial Pe langa colantari auto si detailing, acum @raliw.ro ofera si servicii de sfintire a masinilor 🤣🤣 @liviumuntenus ♬ original sound – Vlad Stoica

Maşină de lux căutată de autorităţile italiene, descoperită de poliţiştii de frontieră de la Vama Veche

Maşină de lux căutată de autorităţile italiene, descoperită de poliţiştii de frontieră de la Vama Veche la sfârșitul lunii iulie 2021.. Este vorba despre un autoturism marca BMW, model X5M, la volanul căruia se afla un cetăţean iranian.

„În data de 30.07.2021, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-a prezentat pentru verificările de frontieră, pe sensul de ieșire din țara, un cetățean iranian, la volanul unui autoturism marca BMW, model X5M.

Imagini uluitoare cu Project Maybach, maşina de lux creată de Mercedes în colaborare cu regretatul Virgil Abloh

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figureaza ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Italia”,informează Poliţia de Frontieră.

Potrivit sursei citate, bolidul este evaluat la aproximativ 350.000 lei. Acesta a fost indisponibilizat la sediul Grupului de Nave Mangalia pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun, mai informează Poliţia de Frontieră.

Porsche Cayenne cu număr de înmatriculare fals şi plin cu ţigări de contrabandă, depistat de poliţiştii de frontieră

Un Porsche Cayenne cu număr de înmatriculare fals şi plin cu ţigări de contrabandă a fost depistat la începutul lunii iunie de poliţiştii de frontieră din nordul ţării. Oamenii legii au confiscat 24.430 pachete cu țigări, în valoare de 286.100 lei.

„În jurul orei 05.10, colegii noștri au identificat în trafic, pe raza localității Laura, județul Suceava, un autoturism marca Porsche Cayenne, despre care se dețineau date că transportă țigări din contrabandă”, a transmis Poliţia de Frontieră, potrivit unui comunicat de presă.

Şoferul maşinii cu numere false şi a oprit la semnalele poliţiştilor de frontieră, fapt pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia. De asemenea, un alt echipaj aflat pe traseul de deplasare al autoturismului urmărit a folosit dispozitivul anti-pneu pentru oprirea maşinii.

Deşi a intrat în plin în dispozitivul aplicat de poliţiştii de frontieră, şoferul a reuşit să vireze în curtea unui imobil, a abandonat mașina și a fugit. Oamenii legii au luat măsuri specifice de monitorizare a zonei, iar în interiorul autovehiculului au fost observate mai multe colete cu țigări.